hvordan få pumpet opp for neste treningsøkt

Skrevet av: Mona Storm Nilsen oppdatert: 2011-08-22
Fra oppvarming, til forbruker protein for å holde energien din gjennom taket . . . les min personlige syn på å få pumpet opp for neste treningsøkt

Du trenger:. !.
MOTIVASJON
100% protein shake etter trening.
.
GOD MUSIKK!.


en.
Start ut ved å få deg hjertet pumpet. Jeg pleide å ta en av disse energi-bildene før jeg oppdaget Redline, er det et fett brenner energi rush drink som jeg virkelig elsker, gode smaker rent deliciousness. Som du finner på GNC. Uansett hva du personlig liker å konsumere å komme deg i gang eller bedre, bare din naturlige energi.
to.
Viktigst, må du strekke ut alle kroppens muskler . . . trykk spille på iPod. eller enda bedre pumpe opp musikken høyt på datamaskinen eller stereoanlegget. Musikk som får deg virkelig i humør. Når gjort oppvarming, starter rutine trening. Måten jeg får en veldig god treningsøkt er ved å la ut all min aggresjon og sinne på hva jeg gjør. Selvfølgelig med forsiktighet lol. Det er derfor jeg liker å ha min trening være private deretter gå til den lokale offentlige gym. Jeg føler meg mer fri til å hyle og hoppe rundt som en totalt gal.
tre.
Når du er ferdig å trene, jeg anbefaler at du gjør deg selv en stor protein shake fylt med masse gode ting du kroppen vil etter det gal trening. Stol på meg vil det holde deg fra overspising senere. Det har skje med meg. Som et spørsmål om faktum, jeg har en STOR Protein Shake OPPSKRIFT artikkelen her du kan prøve ut. takk for lesing!


Previous:hvordan du gjør en kolon renset uten smerter og kostnader Next:hvordan du finner din idealvekt

Relaterte artikler


 • hvordan vite om du er en følelsesmessig eater
 • hvordan du gjør en kolon renset uten smerter og kostnader
 • hvordan å øke metabolismen å gå ned i vekt
 • hvordan du kan øke metabolismen naturlig
 • hvordan du velger rotfrukter som lette leddgikt smerte
 • hvordan å gå ned i vekt etter graviditet
 • Slik smertefritt kutte ned på sukker
 • hvordan å avgifte kroppen din
 • hvordan gjøre enkle endringer i kostholdet ditt
 • hvordan å gå ned i vekt for travle mennesker
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com