hvordan gjøre enkle endringer i kostholdet ditt

Skrevet av: Vivian Håndstad oppdatert: 2011-08-17
Det er enkle og lette ting vi alle kan gjøre for å endre vårt kosthold
en.
Skjær ut stekt mat. Mange ting som vi yngelen kan bakes i ovnen med sunnere resultater. Du kan også få en klar effekt ved å bruke spray olje og bruke et tynt lag. Sørg for å bruke sunnere oljer som raps og olivenolje.
To.
Erstatte bakken kalkun eller kylling for kjøttdeigen i oppskrifter. Du kan også lage din vårt pølse med krydder opp bakken fjørfe med salvie og timian (bare finne en oppskrift du liker. )
Tre.
Spisskummen legger til en røykfylt smak og kan erstatte bacon i oppskrifter som bacon brukes som en smak tilsetningsstoff. Bare husk at sunne oljen må erstatte alle gjengis bacon fett.
Fire.
Ved steking av supper og sauser med fett kjøtt pass på å la væsken sitte i flere minutter mens du med jevne skumme dukket fett av toppen.
fem.
Sneak grønnsaker og sunn ingredienser i hvor du kan. Du vil bli overrasket over hvor kreativ du kan få mens mye bedre smak. For eksempel i stedet for å ha bare potetmos du kunne koke litt hakket pastinakk med poteter og knuse dem sammen eller i stedet for en vanlig salat du kan kaste litt strimlet gulrot og andre rå grønnsaker.
6.

Det er mange senket fett versjoner av ost og andre meieriprodukter bare være forsiktig med å gå fett-fri, fordi det vil ha en negativ endre smaken.
7.
Øk fiber inntaket. Det er viktig for fordøyelsen helse og vektkontroll. Legge fiber rik grønnsaker til måltider og spise hele korn brød er en god start. Husk å handle klokt men fordi noen hele korn brød er bedre for deg enn andre.
8.
Hold øye med mat som er beriket og beriket. Mange selskaper tilbyr sunne alternativer, slik som hele korn pasta, som du kan handle for den tradisjonelle å øke ernæring innholdet av dere måltider.
9.
Prøv å redusere salt og unngå prepackaged , forhåndslagde mat. de er høy i natrium og andre tilsetningsstoffer. Du kan like gjerne gjennom noe sammen på egen hånd som smaker mye bedre. Det gir deg også muligheten til å snike i noen sunne tilsetningsstoffer av dine egne, for eksempel grønnsaker.
10.
Øk vanninntaket. Det er en av de enkleste og mest over så, ting som vi kan gjøre for vår generelle helse.


Previous:hvor å konvertere vegetarisk mat guide pyramide til handleliste Next:hvordan å bekjempe abdominal bloating

Relaterte artikler


 • hvordan å miste buk fett smertefritt
 • Slik: figur: kalorier vs gå den av
 • hvordan bruke cayennepepper for leddgikt smerte
 • medisiner og mat å avlaste nedre abdominal gass smerter
 • kosthold for menstruasjonssmerter
 • kalsiumtilskudd og leddsmerter
 • hvordan gjøre sunne pannekaker med frukt
 • hvordan gjøre enkle endringer i kostholdet ditt
 • hvordan å bekjempe abdominal bloating
 • hvordan en overgang til et glutenfritt livsstil relativt smertefritt
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com