hvordan gjøre trene og komme i form moro

Skrevet av: Vivian Håndstad oppdatert: 2011-08-10
Vi vet alle at trening er viktig for helsen vår. Hvorfor da, hater de fleste av oss det? Fordi det virker som et ork. Arbeid. En annen ting på vår liste over gjøremål. Her er noen tips for å gjøre bo i form litt enklere og mer moro
en
PICK AN AKTIVITET. . Du nyter
Du er mer tilbøyelige til å finne ut om du liker aktiviteten. Bytt tankene-set fra trening som en "ærend" til noe som er gøy. Kanskje velger en aktivitet som både er sosiale og aerobic, som begynte en lokal volleyball klubb eller de mange martial arts skoler som er tilgjengelige. Ser dette som en mulighet til å lære en ny ferdighet stund komme i form!
To.
PICK A VERNETING du nyte
Hvorfor setter deg selv gjennom uroen i går til et treningsstudio hvis du hater det? Kanskje du heller vil trene på personvernet ditt eget hjem for noen trene kassetter på DVD. Eller, vice-versa, kanskje du trenger en pause fra husholdningen, og trenger å komme vekk fra alt ved jogging. Ikke bli fanget ved å gjøre det du tror du "bør" gjøre. Gjør hva du vil!
Tre.
PRØV fleroppgavekjøring
Ok, vi har alle sett folk trene med sine iPoder, lytte til musikk, som er en god idé. Hva om du multi-oppgave og lyttet i stedet til en bok-on-tape eller en podcast? På den måten trener er ikke bare om slitet med å jobbe ute, det blir en mulighet for deg å ta igjen på andre ting. Kanskje du trene mens du ser på TV-eller i det minste, trene under reklamepausene
4
Ta med en venn
Ingenting hjelper slå. . dysterheten som bringer en venn til å holde deg motivert. Vær hverandres "Øvelse Buddies" og du finner trene mye mer moro.
fem.
belønne deg selv
Gjør en avtale med deg selv at hvis du trener regelmessig hele uken, har du rett til noe som belønning. Kanskje det er en manikyr. Kanskje det er å kjøpe en liten gave til deg selv. Uansett hva det er, sørge for at det er noe appellerende!
6.
Gjøre det til en vane
Vi er mindre tilbøyelige til å glemme eller ikke gjøre noe, som å pusse tenner, når de blir en del av vår daglige rutine. Starte øvelsen er den vanskeligste delen, men du finner som du fortsetter å gjøre det regelmessig, at det blir mer og mer bare en del av dagen. Og det er en god ting!
7.
IKKE banke deg opp
Altfor ofte setter vi oss opp med store mål og så snart vi falle av vognen, gir vi opp. Falling er av en del av prosessen. Ingen er perfekte. Hvis du går glipp av en treningsøkt, ikke banke deg opp, bare re-commit selv!
8.
MAKE IT A LIFE-LANG REISE
Fordi vi trenger mosjon hele vårt liv, gir deg selv frihet til å blande ting opp. Dette er ditt liv! Utforsk! Prøv ut forskjellige aktiviteter, work-outs, rock-klatring, surfing, rafting, berg-og blading, sykkel-riding, tur med hunden, hoppe på en trampoline-noe! Få din hjerterytme flytte og ha det gøy!


Previous:hvordan å gå ned i vekt med intervalltrening Next:hvordan du har en høy fiber diett

Relaterte artikler


 • hvordan gjøre trene og komme i form moro
 • Slik: figur: kalorier vs gå den av
 • Slik smertefritt kutte kalorier fra kosten din
 • hvordan gjøre sunne pannekaker med frukt
 • hvordan du trygt gå ned i vekt raskt
 • hvordan å gå ned i vekt med intervalltrening
 • hvordan du gjør en kolon renset uten smerter og kostnader
 • hvordan du legger til mer fiber i kosten
 • hvor å miste vekt (uten å føle smerte!)
 • hvordan bruke cayennepepper for leddgikt smerte
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com