hvordan komme i form og leve et langt liv

Skrevet av: Christian Boreg Lars oppdatert: 2011-08-11
Komme i form handler om balanse mellom trening og spise sunt. Det er mange ting du kan gjøre for å leve et sunnere og bedre liv. Gjør så mange av disse tingene som mulig vil øke nivået på helse, din livskvalitet, din energi nivå og din levetid

Du trenger:.
Vil Power


1.
Spis grønne grønnsaker så ofte du kan. Når du sulten, før du spiser, når du snack, når du føler sult kommer. Vitaminer og mineraler hjelper du kroppen, pluss at du kan miste vekt avgifte og få mer energi.
to.
Erstatt rødt kjøtt med magert kalkun, kylling eller fisk.
tre.
Erstatt, pommes frites, chips og salte snacks med gulrøtter, selleri og epler.
fire.
Når du ikke er sulten unngå mat og spising. Du må tilbakestille mentale klokke til kun gå av når du kroppen faktisk trenger mat.
Fem.
Ikke spis minst tre til fire timer før søvnen din. Dette vil gi kroppen en sjanse til å fordøye maten du riktig og hvis du gjør dette til en vane, du vil hjernen automatisk si nei til mat når det er for sent.
6.
Utvikle et måltid plan. Fortell deg selv hva du skal spise på forhånd så du ikke blir fristet til å spise mer når du faktisk har måltidet.
7.
Carry rundt sunt snacks for når du er sulten. Frukt, grønnsaker, og en liten tilførsel av nøtter kan dempe sult og holde kroppen i gang.
8.
Erstatt brus med vann eller ren juice. Dette vil barbere av kalorier og føre til at kroppen skal fungere mer korrekt siden kroppen ikke har de giftstoffer forbundet med brus og koffein.
9.
Unngå junk food, fast food, stekt mat. Spise en fet hamburger eller en fet pizza er en dødsklokken for enhver diett program. Hvis du ønsker å gå ned i vekt og holde den av, er dette et skritt du må gjøre.
10.
Kardiovaskulær trening er den beste måten å brenne kalorier. Løping, trapper, bading, fjellklatring, vil hjelpe kroppen eliminere giftstoffer og hjelper deg å miste vekt.
11.
Vektløfting er også en fin måte å forme kroppen og trim overflødig fett. Den beste måten er å gjøre lav vekt høy reps og holde øke vektgrensen dag etter dag, uke etter uke. Dette vil tone kroppen og stoppe eller reversere aldringsprosessen.
12.
Yoga har noen av de beste øvelsene rundt. Folk har gjort Yoga godt i sine hundrevis. Det toner kroppen, forbrenner kalorier, detoxifies systemet, og øker din energi nivå.
13.
Walking er hva er kropper er designet for å gjøre. Selv om du bare gå en ekstra mil om dagen som kan hjelpe deg å miste vekt, avgifte kroppen din, og hindre at musklene i bena og kjernen fra atrophying.
14.
Ideelt sett ønsker du å gå fem på ti miles per dag. For noen er dette ikke mulig selv, men for de som har litt tid, kjøpe en skritteller, eller kontroll av MapQuest eller yahoo kart for walking avstander er en god måte å måle fremgangen din.
15.

Sørg for at kroppen får nok hvile om natten. Ofte har vi en tendens til å spise når vi er slitne. Så selv om du har til å sove etter en halv time om dagen eller gå i dvale tidlig, er det en god investering for å holde vekten av kroppen din.

Tips og advarsler


 • spise i moderate mengder er sannsynligvis det beste alternativet for mange der ute som ikke ønsker å gi opp noen av disse decadently deilig mat. Hvis du ikke kan unngå junk food eller brus eller sukkerholdige produkter, begrense inntaket og prøve å redusere inntaket dag for dag, uke etter uke helt til craving avleder.
 • Kontakt lege, før du går på en øvelse programmet hvis du er alvorlig overvektig eller usunn.


 • Previous:hvordan gjøre sunne pannekaker med frukt Next:hvordan du legger til mer fiber i kosten

  Relaterte artikler


 • kosthold for menstruasjonssmerter
 • hvordan du bruker oksygen diett for å miste vekt
 • hvordan å gå ned i vekt uten smerter
 • hvordan du legger til mer fiber i kosten
 • Slik: figur: kalorier vs gå den av
 • hvordan å nå dine vekttap mål
 • hvordan gjøre sunne pannekaker med frukt
 • hvordan å bekjempe abdominal bloating
 • olivenolje rettsmidler for magesmerter
 • hvordan gjøre enkle endringer i kostholdet ditt
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com