hvordan man skal oppnå varig fett tap

Skrevet av: Catrine Blikom oppdatert: 2011-08-26
Har du slitt med din innsats for å oppnå varige kroppen fett tap? For de fleste mennesker, er svaret ja. I vårt samfunn, er folk stadig prøver nye dietter, vekttap produkter, og til og med farlig vekttap piller i et forsøk på å nå sine mål. I mange tilfeller er disse produktene er over hyped, verdiløs, eller til og med farlig for helsen din. Den beste måten å gå ned i vekt og oppnå ekte, varig kroppen fett tap er å gjøre de endringer i livsstil er nødvendig for deg å nå dine mål. Du kan gjøre dette
en.
Gjør forpliktelse til å endre livet ditt. Du kan ikke se på dette som en midlertidig endring, en kort sprute av kosthold og trening før du kommer tilbake til usunne vaner. De usunne vaner er grunnen til at du er der du er, og må varig endret for noe kroppen fett tap du kan oppnå å bli permanent.
To.
Gjør de nødvendige endringer i kostholdet. Du trenger ikke å begrense deg til noe annet enn kål spirer eller annen ekstrem diett, men det er noen ting å huske på når du velger hva du skal spise. Enkle karbohydrater som hvitt mel, sukker og mais sirup er raskt omdannes i kroppen til fett, så du vil ønske å velge komplekse varianter fra hele korn og høy fiber grønnsaker. Mettet fett fra fete kjøttstykker bør også unngås. Fast food er beryktet for å legge store mengder fett og sukker i maten. Det betyr ikke at du aldri kan spise din favoritt mat igjen, men det store flertallet av tiden, vil du trenger å gjøre smarte valg.
Tre.
Kom deg opp og mosjon. Den eneste måten å naturlig gå ned i vekt og oppnå reelle kroppen fett tap er å forbrenne mer kalorier enn du forbruker. Mål for tretti til førti minutter med moderat til høy intensitet kardiovaskulær trening per dag. Et godt valg for nybegynnere er å gå eller ri en stillestående sykkel, men som du begynner å forbedre, vil du ønsker å øke intensiteten. Øk spenningen på sykkelen, kjøre fortere, eller fremgang fra gåing til jogging eller løping.
Fire.
Ta med styrketrening i din praksis. Du må absolutt ikke overse styrketrening. Bygg muskler ikke bare tillater kroppen å forbrenne mer kalorier når du er i ro, påskynde resultatene av kroppen fett tap og gjøre dem mer holdbare, men det vil også hjelpe deg å se bra ut, føles bedre, og være fysisk mye sprekere . En treningsøkt rutinemessig uten høy intensitet styrketrening vil føre til mager muskel tap, og må unngås. Begge sider av trening er like viktig.
Fem.
Hold deg til det. Ja, er arbeidet hardt og ja, tar det tid, men ditt liv og din helse er verdt det. Du er verdt det. Ikke gi opp. Fokuser på dine mål og gjøre arbeidet for å nå dem, og du vil finne at ditt endelige mål, kroppen fett tap du har drømt om, er ikke så langt utenfor rekkevidde.

Tips og advarsler


 • Tro på deg selv. Du er sterke nok til å gjøre dette.
 • Ikke mist motet hvis du slip. En feil er ikke til å avspore varig kroppen fett tap, så lenge du vender tilbake til gode vaner.


 • Previous:hvordan du gjør en kolon renset uten smerter og kostnader Next:hvordan gjøre brus til master rens

  Relaterte artikler


 • hvordan å holde fast med en diett plan
 • hvordan få pumpet opp for neste treningsøkt
 • hvordan du har en høy fiber diett
 • hvordan å gå ned i vekt med intervalltrening
 • Slik: figur: kalorier vs gå den av
 • koffein tilbaketrekning og muskelsmerter
 • Slik smertefritt kutte ned på sukker
 • hvordan du endrer kosthold for å redusere leddgikt smerte
 • hvordan få nok av de nødvendige vitamin B12
 • hvordan du når sommeren vekttap mål
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com