hvordan stoppe sabotere din egen vekttap innsats

Skrevet av: Tone Paulsen oppdatert: 2011-08-24
Når du lar hverdagen komme i veien for din egen vekt tap innsats kan du være den viktigste synderen i sabotere deg selv. Kan du være din egen verste fiende kosthold? . Noen ganger kan vi sabotasje oss uten engang å vite det

Du trenger:. .
Bevisstheten


en
Kanskje du hadde en røff dag, og det er bare enklere å gå gjennom drive-thru heller enn å gå hjem og lage et sunt måltid. En drive-thru valg kan være en stor undervurderer hvor mange kalorier og fett du forbruker. At valget på menyen ombord kan være en supersize del og lett å feilvurdere i vekttap innsats.
to.
Ikke la deg bli distrahert av å spise foran tv eller datamaskin. Det er lett å spise mer enn en del størrelse hvis du er snacking på en pose med chips eller informasjonskapsler. Mindless spise kan være en stor vekttap sabotør. Prøv å måle ut en del størrelse hvis du føler behov for å snack mens du ser tv eller arbeider på datamaskinen. Ikke ta med en pose med noe med deg. Det er altfor lett å miste oversikten over hvor mye du legger i munnen.
Tre.
Ikke la deg selv føler fratatt. Hvis du har mat som er tabu sjansene er du vil avvikle gir etter, spise en stor del (eller hele greia), angre og så bli sint på deg selv. Prøv å gi deg selv tillatelse til å tillate moderate mengder av dine favoritt mat med jevne mellomrom slik at du ikke føler deg som om du kan aldri ha det. Ikke la noe mat på en mental dårlig liste. Hvis du spiser sunn mat 90% av tiden så en gang på en stund du har råd til å nyte en og annen bolle, pizzabit eller potetmos. Bare holde valg til en donut og fortell deg selv at donuts ikke kommer til å falle av jordens overflate og vil fortsatt være der neste gang.
fire.
Hopp aldri over frokosten. Griper en kopp kaffe på vei ut døra utgjør ikke frokost. Spise frokost vil hoppe starter stoffskiftet.
Fem.
Prøv å være konsistent med hva du spiser. Finn mat du liker og passe dem i kostholdet ditt. Hvis du har en favoritt oppskrift som er høy i kalorier eller fett gjenskape den til en sunnere versjon. Det er så mange muligheter der ute som er lavere i fett enn the real thing (som ost)
6.
Vær bevisst på hva du spiser. Noen ganger kan en restaurant måltid kan angre en hel uke igjen av slanking hvis du ikke er forsiktig med hva du bestiller.
7.
Spis mindre og bevege seg mer. Ingenting er mer sant enn det. Så om du parkere lengre unna når du går til kjøpesenteret for å komme i ekstra trinn eller du steget opp tempoet når du gjør ditt husarbeid bevegelsen brenner kalorier. Kanskje du bare trenger å bruke litt mindre tid foran datamaskinen eller tv. Viktigst ikke belønne deg selv med mat når du er ferdig med en god treningsøkt på treningsstudioet.

Tips og advarsler


 • Noen ganger holder en mat journal er en visuell av hva du spiser hver dag.
 • alltid prøve å drikke rikelig med vann, spesielt i varmt vær
 • Hold trening moro. Hvem sier det må være i et treningsstudio for fitness å telle


 • Previous:hvordan du gjør en kolon renset uten smerter og kostnader Next:hvordan å mestre vekttap ved å spise sunt

  Relaterte artikler


 • hvordan bli slank lår
 • hvordan å gå ned i vekt med intervalltrening
 • hvordan å forstå om epler forebygge kreft
 • hvordan å avgifte kroppen din
 • Slik: figur: kalorier vs gå den av
 • einebær og rosiner for smerte
 • hvordan å lette leddgikt smerte ved å redusere bearbeidet mat
 • hvordan stoppe sabotere din egen vekttap innsats
 • hvordan du legger til mer fiber i kosten
 • Slik smertefritt kutte kalorier fra kosten din
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com