hvorfor ernæring er viktig for generelle egnethet?

Skrevet av: Tone Paulsen oppdatert: 2011-08-30

Viktigheten av ernæring og Fitness

Så komplisert som det menneskelige legeme er, leger, mosjon fysiologer og dietitians alle er enige om én ting -. Hemmeligheten til å leve et fullverdig og sunt liv får nok søvn, bor fysisk aktive og ser på hva du spiser.

Mens det har vært bokstavelig talt tusenvis av dietter å velge mellom i løpet av de siste 100 årene, kloke forbrukere alltid tilbake til lyden spise prinsipper gjort populært av American Dietetic Association, American Heart Association og U. S. Department of Agriculture.

The Food Pyramid

Det første næringspyramiden ble utgitt i 1894 av US Department of Agriculture som "Food Guide for Young Children" og har vært revidert en rekke ganger å reflektere moderne kosttilskudd konsepter. Den nåværende næringspyramiden utgitt av USDA anbefaler en balansert diett av korn, grønnsaker, frukt, melk og melkeprodukter og kjøtt og bønner for optimal helse og fitness.

Viktigheten av Korn

Korn inneholder hvete, havre, cornmeal, ris og havre. De kan også bli funnet i brød, pasta og andre bakevarer. Korn er høy i fiber og har vist seg å redusere kolesterol og risikoen for koronar sykdom. Korn inneholder også B-vitaminer, folat, jern og magnesium.

B vitaminer hjelper med energiproduksjon fra protein, fett og karbohydrater. Folat er viktig i produksjon av røde blodlegemer og er spesielt viktig for gravide kvinner i første trimester.

Iron bidrar til de røde blodcellene evne til å transportere oksygen til cellene, spesielt under trening.

De helsemessige fordeler av Grønnsaker

Grønnsaker er en rik kilde til fiber og næringsstoffer som er delt inn i fem grupper: stivelsesholdige grønnsaker, oransje grønnsaker, mørke grønne grønnsaker og andre grønnsaker. Spise en diett som er rik på en rekke grønnsaker kan redusere risikoen for hjerneslag, type 2 diabetes, koronarsykdom, bentap og mange typer kreft.

Hvordan Frukt fremme helse

Frukt er tilgjengelig i mange ulike former, inkludert fersk, hermetisk, frossen, tørket og som saft. Frukt bidra til lavere risiko for hjerneslag, diabetes, kreft i tykktarm, munn, mage og endetarm, og også bidra til å redusere risikoen for nyrestein.

Helse Verdi av melkeprodukter

Melk produkter inkluderer melk, yoghurt og ost. hjelp Matvarer som inneholder melk eller melkeprodukter for å opprettholde bentetthet og sunne tenner.

Kjøtt og bønner som byggeblokker

Kjøttet og bønner gruppen inkluderer rødt kjøtt, fisk, egg, nøtter, frø og poultry. They er viktige i bygge og vedlikeholde muskler, blod, brusk, hud og enzymer som produserer hormoner. De inneholder en rekke viktige vitaminer, inkludert vitamin E som er en «anti-oksidanter" og hindrer celle ødeleggelse fra "frie radikaler". Jern er viktig i unge jenter og kvinner i fare for anemi.

Eating tilstrekkelige mengder kjøtt og bønner er en annen enkel måte å få din daglige tildeling av "enumettet fettsyrer" og "flerumettede fettsyrer. " Noen varianter av fisk levere "omega-3 fettsyrer" som kan redusere risikoen for hjertesykdom.


Previous:hvordan du gjør en kolon renset uten smerter og kostnader Next:Slik å forstå hvis vegetabilsk juice kan hjelpe deg å miste vekt

Relaterte artikler


 • hvordan du kan redusere salt i kosten uten at det går smaken
 • einebær og rosiner for smerte
 • hvordan å nå dine vekttap mål
 • hvordan komme i form og leve et langt liv
 • hvordan å skjære ned på fet, til rødt kjøtt redusere leddgikt smerte
 • kan vitamin B12 forårsake ansikts hår vekst?
 • hvordan vet fiber rik mat
 • Hva gjør kolesterol?
 • hvordan å lindre og forebygge smerter i korsryggen
 • hvordan å gå ned i vekt som en idrettsutøver
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com