Hvordan overbevise noen til å gå ned i vekt

Skrevet av: Øyvind Werrum oppdatert: 2011-09-07
Når noen har en venn, ektefelle eller et familiemedlem som er overvektig, kan det være vanskelig å overbevise om at enkelte å miste det overskytende pounds. Folk i denne tilstanden ofte ikke ønsker å høre at de har et problem, men det er ikke umulig å overbevise dem om at noe må gjøres. Ved hjelp av en rekke medisinske fakta og andre overbevisende bevis, kan du kanskje få en kjær å lytte og forsøke å gå ned i vekt

Hvordan overbevise noen til å miste vekt


en.
Pek ut risikoen for hjertesykdom hos overvektige. La personen vite at hans risikoen for hjertesykdom øker med plakk bygger seg opp i hans arteriene. Hjerteinfarkt og hjertesvikt, samt slag, er alle forbundet med fedme. Bruk noen eksempler på at folk i hennes familie eller vennekrets som led vekt-relaterte hjerte problemer i et forsøk på å hjelpe henne å miste vekt.
To.
Bruk statistikken til å overtale ham til å gå ned i vekt . Ifølge National Heart Lung and Blood Institute, 80 prosent av personer med type 2-diabetes er overvektige. Hvis hun innser at sykdommer som diabetes kan føre til blindhet, nyre problemer, slag og tap av lemmer, kanskje hun vil prøve å gå ned i vekt. Ansett statistikk som dette kan bli funnet på medisinske nettsteder.
tre.
Bevis for ham at mange helseproblemer kommer med fedme. Bruk forhold som er nært knyttet til overvekt, for eksempel gallestein, leddgikt, søvnapné og blir utsatt for visse typer kreft som motivasjon for å redusere vekten hennes.
Fire.
Bruk synlige bevis . Ta et bilde av den personen som han er nå, eller finner en som er mindre enn flatterende på grunn av hans vektøkning. Så se etter et bilde av personen i yngre alder da hun var i mye bedre form. Denne sammenligningen kan være nok til å hjelpe ham til å innse hvor mye han har fått, og vekke ham til handling.
fem.
forsikre henne om at hun vil få den hjelpen hun trenger å være vellykket. Mange har forsøkt å gå ned i vekt bare for å mislykkes sørgelig, noe som gjør dem nøle med å prøve det igjen. Å vite at det vil være en solid støtte system på plass i løpet av de neste forsøk kunne påvirke ham til å gi den en legitim prøve.


Previous:hvordan du gjør en kolon renset uten smerter og kostnader Next:om urte kolon rensing

Relaterte artikler


 • mest effektiv diett uten å ta piller
 • hvor å miste vekt naturlig med fiber
 • Fordelene ved kongelig bee jelly for menn
 • hvordan du bruker oksygen diett for å miste vekt
 • hvordan du kan redusere grått hår gjennom ernæring
 • hvordan å gå ned i vekt som en idrettsutøver
 • hvordan å redusere koffein inntak komfortabelt
 • hvordan å lindre og forebygge smerter i korsryggen
 • hva er noen gode energi mat?
 • Slik spiser kun mat fra planter for vekttap
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com