Slik starter sunne matvaner

Skrevet av: Catrine Blikom oppdatert: 2011-09-21
God helse starter med et godt kosthold. Dessverre typiske diett av praktisk og fast food er så inngrodd i samfunnet vårt at så mange mennesker finner det vanskelig å bare bytte til sunn mat. Akkurat som røyking, er det ikke lett å gjøre. ? Men hvis du er forpliktet til å spise sunt der bør du begynne

trenger Du:
en planlegger ot organisere daglige måltider
. En god jording på beste mat for deg og din familie.
Disiplin å lage sunn spise en daglig vane.


en.
Før du kan lage en start du trenger å vite hva slags mat gjør deg feit og eliminere dem før de begynner å ta en toll på helsen din. Bare da kan du erstatte dem med den type mat som fordeler kroppen din.
To.
Når du vet hva mat du bør unngå, er neste skritt å fjerne alle fristelser fra hjemmet ditt. Kast ut noe som er svært bearbeidet, som brød, frokostblandinger og chips. Sjokoladeplater, sukret saft og brus er lastet med sukker. Kaste ut alt som kommer med mettet fett og kjemikalier, som for eksempel bacon og pølser. Det er ingenting galt i indulging i en søt til tider, er det over forbruket som er dårlig for deg.
tre.
Plan sunne menyer. Planlegging sunne måltider betyr mindre sjanse for å spise feil mat og spising på rømmen. Hvis du er som mange, er du det travelt, men tar seg tid til å planlegge frokost, lunsj og middag vil håndheve disiplin til å holde med den nye kosten. Så mye som mulig unngå steking mat i fett.
Fire.
Spis organiske og naturlige produkter, friskere, jo bedre. Frisk frukt og grønnsaker er ikke funnet på middagstallerkenen av den gjennomsnittlige amerikaner, men bør være som de pakke mye antioksidant effekt. Spise hele korn brødet i stedet for raffinert hvitt brød. Spis et eple eller friske nøtter og frø enn en pose chips. Drikk mye vann for å hjelpe deg å skylle ut giftstoffer som har akkumulert gjennom kroppen din.
Fem.
Sunn mat krever gode matvaner. Selvfølgelig er du det travelt, men det betyr ikke at du bør juvet deg selv ved wolfing ned maten. Riktig spise krever tid til å tygge maten grundig og tar deg tid til å spise under avslappet forhold. Ikke tar deg tid til å spise er det store problemet hvorfor så mange lider av dårlig fordøyelse, acid reflux og en rekke mage og tarm plager.
6.
Utdanne deg selv på hvordan kroppen din fungerer og hvordan den bruker mat som en kilde for både energi og helse. Kroppen din er den eneste bil som vil få deg gjennom livet, så du trenger å vite hvordan du skal ta vare på det riktig. Mange folk tar mer vare på bilene sine enn de gjør om kroppen sin. Riktig type mat er viktig, og så er trening, bor borte fra stressende omgivelser og endre vaner som er forkortelse kvaliteten på livet ditt.

Tips og advarsler


 • Få nok hvile. Mange mennesker ikke får nok søvn. Mangel på søvn fører til dårlig mat valg, irritabilitet, depresjon og vektøkning.
 • Spis frokost. Folk som ikke spiser frokost i vekt.
 • Gi takk. Du trenger ikke å be til hvert måltid, men bare handle på pause før du begynner å spise kan hjelpe deg å sette pris på hvor heldig du er som du har mat på bordet.
 • For å unngå å kjøpe junk food , bære en liste over godkjente matvarer med deg før du går shopping eller når du spiser ute på deli.
 • Gårdsmat prøver å lokke deg til å kjøpe deres produkter gjennom smarte annonsering at bildet slanke modeller og store besparelser. Ta det du sjø og høre med en viss skepsis. Profitt og ikke din helse er viktigere i næringsmiddelindustrien.


 • Previous:hvordan du gjør en kolon renset uten smerter og kostnader Next:hvordan du ned i vekt denne våren

  Relaterte artikler


 • Slik å forstå hvis vegetabilsk juice kan hjelpe deg å miste vekt
 • hvordan å gå ned i vekt uten piller
 • hvordan du bruker vekten overvåkere diett plan poengsystem
 • hvordan forskning omega 3 fiskeolje for smerte
 • bivirkninger av soya protein
 • hvordan du finner ut idealvekt
 • hvordan gjøre enkel sunn fastfood
 • hvordan få en kropp mer basisk
 • hvordan salt øker blodtrykket?
 • yohimbin vs Yohimbe
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com