å spise smart (uten slanking)

Skrevet av: Line Eeg oppdatert: 2011-09-22
Det er ikke alltid lett å spise sunt, men i disse dager tar små skritt for å endre matvaner kan utgjøre hele forskjellen og ingen diett er nødvendig! Hvis du tror du har den kontroll og disiplin, sjekk ut følgende punkter og se hvordan du snur kroppen og helsen din rundt

Du trenger:!.
Disiplin
Frukt.
Grønnsaker.
Andre sunn snacks.
Andel Control.
Masse vann!.


en.
En av de største spise vane endringer som mange nå følger, er å eliminere "3 måltider om dagen" mantra, og i stedet spise 5 -6 måltider om dagen. Høres litt rart? Det er ikke. Det handler om del kontroll.
To.
Nøkkelen til å følge denne typen spise diett er å redusere deler av frokost, lunsj og middag. I mellom hvert av disse hovedmåltidene, bør du være snacking. Ja, småspising! MEN ideen her er å erstatte junk food og godteri for sunn snacks.
Tre.
En annen ting å huske på er at vannet skal bli din beste venn. Mange ganger vår "sultfølelse" er egentlig bare behovet for vann. Hold en flaske med kaldt, friskt vann i nærheten av deg hele tiden til å trene deg opp til nå for at i stedet for noe fylt med koffein, sukker, eller kunstig smak. Ved å nå for vann daglig, vil du ikke bare dempe sultfølelse, vil du gjøre kroppen og huden din rett ved å skylle ut skadelige giftstoffer.
Fire.
Hvis du i dag hopper over frokost, skam deg! Dette kan høres ut som en etter skolen spesielt, men å ha et måltid å starte morgenen hjelper ikke bare med å holde energien gjennom hele dagen, det også hjelper hjernen holde fokus og varsling. Selv de dårlig tid kan klare å presse inn en bagel med din favoritt spredt, en skål med frokostblanding eller havregryn, et protein eller makt bar, eller en frokost smoothie. Det bør ikke være noen grunn for deg å starte morgenen av på tom mage (du finner deg selv sulter av lunsj, noe som resulterer i overspising).
Fem.
Etter en god frokost , kan du starte dagen av til høyre. Men hva gjør du når magen begynner å prøve å få din oppmerksomhet, men din lunsjpause er fortsatt noen timer unna? Det er der den første sunn snack av dagen kommer innDette kan inkludere din favoritt frukt og grønnsaker. Ideell snacks for i mellom måltidene er: bananer, jordbær, yoghurt, stangselleri, baby gulrøtter (ikke glem dukkert hvis du trenger det!), Frukt snacks, etc. Du vil bli overrasket over hvor full en håndfull frisk Frukten kan gjøre deg.
6.
Hold lunsj enkelt og husk del kontroll. Smørbrød er ideelle. Hvis du har tid, gjøre lunsj kvelden før. Spise en fersk lunsj er ofte mer tilfredsstillende enn å plukke en eske lunsj og kaster den i mikrobølgeovnen.
7.
Etter en dags arbeid, du er tilbake hjemme og det er ikke helt middagstider, men du har et tilfelle av munchies. For ikke å bekymre deg! Igjen tur til sunn snack listen og velger en liten håndfull å nyte. Du ønsker ikke å spise for mye eller annet du vil skjemme bort appetitten og du ikke ønsker å hoppe ut på middag.
8.
Når middagen kommer rundt, porsjonskontroll er ekstremt viktig. Den beste måten å nyte middagen er å faktisk gjøre det! I stedet for å stole kun på måltider som kommer i esker, praksis samle ingredienser og lage et hjemmelaget måltid. Prøv å holde middag porsjoner til ikke større enn håndflaten eller størrelsen på hånden din når du gjør en knyttneve. Stol på meg, etter at mini måltider du har hatt hele dagen, da middag ruller rundt, vil sultfølelse bli sterkt redusert. Dette hindrer overspising.
9.
Ikke hoppe på noen av dine mini måltider om det kan bli hjulpet. En av de verste måtene å ødelegge din spise vaner, er å hoppe ut på måltider. Dette vil bare føre deg til å bli sulter etter når neste måltid hits, som vil utvilsomt føre til å spise altfor mye og dårlig samvittighet om det etterpå.
10.
Overraskende, spise smart betyr ikke at du nødvendigvis trenger å kutte ut alt du elsker. Det er helt greit å nyte iskrem, godteri, eller potetgull, men nøkkelen er å gjøre det med måte. Prøv å begrense "overbærende snacking" til helger og når du gjør dette, praksis porsjonskontroll også. I stedet for å spise en halv pose med potetgull i en sittende, ta en håndfull, og bare spise det beløpet. Det er her disiplinen kommer inn!
11.
Hold deg til denne metoden for å spise, og du vil ikke bare unngå pakking på pounds, blir du øke stoffskiftet ved å holde kroppen stadig brenner kalorier. Dette lar deg opprettholde en sunn vekt og du vil finne deg selv super energi hele dagen.

Tips og advarsler


 • Det tar tid å bli vant til denne typen av å spise diett. Men du vil merke endringer ganske raskt!
 • Hvis gjort riktig, trenger du ikke nødvendigvis trenger å telle kalorier (noe som er irriterende uansett !).
 • Ta deg tid til å forberede lunsjen din kvelden før slik at du ikke er tvunget til å bruke penger på usunn fastfood. Bedre ennå, pakke en liten del av rester fra middagen, slik at du er flink til å gå.
 • Inkluder en multivitamin i din daglige diett spiser samt å sørge for at kroppen din tar på seg den rette mengden næringsstoffer.
 • Det høres kanskje sprøtt, men å kutte ut overdreven koffein vil gjøre din kropp og ditt sinn så mye bra (spesielt i det lange løp)! Bytte til vann og et sunt daglig spise rutine kan bare vise deg hvor pålitelig og fokusert du kan bli i løpet av dagen uten behov for potter kaffe, energidrikker, eller brus.


 • Previous:hvordan du gjør en kolon renset uten smerter og kostnader Next:Slik starter sunne matvaner

  Relaterte artikler


 • hvordan å gå ned i vekt ved å spise mer
 • mat for klar hud
 • god mat for å lindre menstruasjonssmerter
 • hvordan vite om du er en følelsesmessig eater
 • om kostholdet levering programmer
 • hvorfor jern forårsaker forstoppelse
 • hvordan å holde seg til en fitness rutine
 • olivenolje rettsmidler for magesmerter
 • hvordan du kan utøve på et budsjett
 • hvordan Dexatrim max arbeid?
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com