hvor å endre kostholdet til å leve lengre og sunnere

Skrevet av: Mona Storm Nilsen oppdatert: 2011-09-24
Lever lenger og sunnere med disse tipsene, og subtile endringer i livsstil. Usunne matvaner ikke var utviklet over natten, men ved å prøve minst ett tips per uke, vil du snart føler deg bedre og ser flott ut. :-) Når du har gjort noe for 3 måneder blir det en vane, og etter 6 måneder er det en måte å leve

Du trenger:. .
Positiv holdning
Vilje til forandring.
Evne til å prøve forskjellige sunnere matvarer.
Tid for å bygge nye vaner for sunnere livsstil.


en.
Nei du trenger ikke å gå på diett i stedet trenger du bare å finpusse din nåværende syn på mat. For eksempel, i stedet for en frokost bagel slathered med smør eller fløte ost, bør du ha eggerøre på hel-hvete toast.
Egg er en god kilde til protein samt sykdomsbekjempende næringsstoffer og antioksidanter, som har vist seg å senke prisene for brystkreft og forhindre macula degenerasjon.
Begrens deg til ett egg om dagen eller bruke eggehviter eller en egg erstatning dersom kolesterol er en bekymring.
to.
Ikke lytte til Chick -Filet kyr, bør du spise mer fisk ikke kylling. Du vil ha 20% lavere risiko for å dø tidlig ved å spise fisk to ganger i uken. Undersøkelser viste at folk som hadde omega-3 fettsyrer i kosten var nesten 45% mindre sjanse for å få hjerteinfarkt eller hjerneslag.
Tre.
Bli kvitt kjøttet fra dine måltider i minst to ganger i uken. Prøv meatless mandag eller Salad søndag. Du vil spare kalorier og faktisk kuttet minst $ 20 off dagligvarer regningen per uke.
Spise en mer Middelhavet diett (full av frukt, grønnsaker, hele korn, linser, nøtter, frø med noen melkeprodukter, fisk, fjærkre, og veldig lite rødt kjøtt) har vist seg å redusere risikoen for diabetes, høyt blodtrykk, hjertesykdom og kreft samt å hjelpe livlinjen krympe.
Du vil også øke fiber inntaket. En kopp kokte svarte bønner har 15 gram fiber og rundt 230 kalorier. Fiber kan også redusere risikoen for tykktarmskreft, beskytter mot hjertesykdom og lavere kolesterol.
Spise 1 /2 kopp vanila nonfat yoghurt toppet med 1 /2 kopp bjørnebær og en teskje honning er kanskje 120 kalorier og nesten ikke fett. Du vil også bidrar til å bedre fordøyelsen, redusere forstoppelse, og muligens forhindre kreft. do
ADVARSEL ikke kjøpe frukt på bunnen yoghurter, de normalt er fulle av ekstra sukker.
fire.
Du skulle tro at diett brus er ganske bra for deg, mener jeg det har ordet KOSTHOLD rett der på etiketten, ikke sant? Nope den kunstige søtstoffer kan sabotere dietten din, og også føre til tannemaljen erosjon.
Grønn eller svart te er en mye bedre drink valg. HINT Brew din egen og is det fordi klar til å drikke varianter er lastet med både sukker eller kunstige søtstoffer aka tomme kalorier.
Grønn te har naturlig fluor for å styrke tennene mens sort te er stor kilde til antioksidanter.
fem.
CHOCOLATE Ja selv når du prøver å leve sunnere kan du ha sjokolade. Du trenger bare å nyte "riktig type" av sjokolade.
stedet for melkesjokolade, bør du spise mørk sjokolade med minst 60% kakao ratio. Jo høyere kakaoinnhold, desto mer antioksidanter men det er mer bitter. Start med en lavere prosentandel for å bli vant til smaken, og jobbe deg opp til 60% kakao. Prøv å bare konsumere 1 oz av sjokolade en dag siden det aldri vil være en lav-kalori snack.

Tips og advarsler


 • I stedet for å snu til godteri eller en cupcake når du er stresset, bare pust dypt å senke blodtrykket og slipp endorfiner. Dette vil forhindre skulder, rygg og nakke smerter som er spenning-relaterte
 • Fun Fact:. Bananer, bakte poteter, kokte rødbeter, og appelsin juice er gode kilder for kalium som vil bidra til å holde blodtrykket nede.
 • ikke bli motløs HVIS DU IKKE miste vekt UMIDDELBART. Husk liten vekt tap legge opp og dens bedre å tap vekt et par pounds gangen.


 • Previous:hvordan du gjør en kolon renset uten smerter og kostnader Next:hvor å miste vekt å gjøre det du elsker

  Relaterte artikler


 • hvordan unngå vekttap
 • hvordan du ned i vekt og øke forbrenningen din ved hjelp av gode diett planer
 • hvordan bygge et sterkt immunforsvar
 • hvordan kosthold billig
 • hvordan å gjøre en personlig studie av dine ernæringsmessige behov
 • hvordan å øke metabolismen å gå ned i vekt
 • hvordan å få svar: vi er omega 3 mangelfulle
 • hvordan du får tilbake på en diett
 • hvordan du bruker oksygen diett for å miste vekt
 • hvordan du kan øke metabolismen naturlig
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com