hvor å endre til et sunt kosthold

Skrevet av: Tone Paulsen oppdatert: 2011-09-27
Vi som amerikanere spiser for mye junk i våre matvarer. Det morsomme er at vi ikke engang klar over det med våre fartsfylte liv, lever av av raske, enkle og praktiske produkter i stedet for å ofre litt tid, energi og innsats i hverdagslige ting, først og fremst vår næring. Vi er ikke å få den dietten som var ment for mennesker i første omgang. Alt som vi bruker fordi det er raskt er barbering avspasering av ut livet. Jeg vet ikke om deg men jeg ønsker å leve godt inn i min 100's. Disse enkle endringer i kostholdet vårt kan gjøre oss friske og leve lenge lykkelig liv.
en.
Spis mer korn, brød, frokostblandinger, og poteter.
Eventuelle hele korn som hele hvete, hvetekim, brun ris, rug, og cornmeal. Damp eller bake poteter, røde poteter med huden på er best. Prøv fullkorn chips og kjeks, er de bedre smaker enn de høres. Bruker hele hvete pasta nudler.
To.
Reduser inntaket av meieriprodukter. Hvis du må ha den, anbefaler jeg at du prøver skummet melk og ikke fett yoghurt. Bruk lite salt smør i stedet for margarin, lav fett eller ikke fett ost. Ikke spis iskrem, helmelk, rømme, kremost, cottage cheese og søtet yoghurt. Ser du et mønster forming?
Tre.
Spis mer bønner, nøtter og frø. Dette kommer i hendig for snack tid fordi nøtter og frø kan lett transporteres. Unngå peanut-smør som har lagt oljer og nøtter stekt i olje også saltet frø og nøtter.
Fire.
Du kan spise kjøtt bare spise mindre porsjoner og gjøre det sjeldnere (3 gram gang per uke). Spis mer kylling (helst område matet kylling) og sjømat resten av tiden. Spis magert kjøtt og hvitt kylling uten skinn, ingen mørke kylling, og gå gale med sjømat. Ting å se opp for er lunsj kjøtt og de som hermetisk kjøtt også pølser, bacon pølse, innmat som lever, stekt kylling og noen stekt sjømat.
Fem.
Frukt og grønnsaker. Alle av oss bør være forbruker mange av disse på en daglig basis. Vi vet alle hva de er. Du trenger ikke å gå i dybden her. Husk denne regelen for frukt og grønnsaker friske, fryste, hermetisert. Det er den nøyaktige rekkefølgen av ernæringsmessige verdi for både frukt og grønnsaker, har fersk mest verdi og deretter frosset og hermetisk, la oss bare si at du er bedre å drikke av væske fra den kan enn du spiser uansett frukt eller grønnsak var i det.
6.
Drikk urteteer, mye vann, grønn eller svart koffeinfri te, og legg ingefær, hvitløk, og pepper til oppskrifter. Disse tingene vil hjelpe deg på vei til et langt og fruktbart liv. Takk for lesing og sammen med hjelp fra en venn eller slektning, kan vi endre vårt kosthold.

Tips og advarsler


 • Hold et åpent sinn om de tingene som er bra for deg.
 • Dette er ikke for lang levetid utelukkende . Det kan søkes om vekttap og andre helsemessige problemer som en dårlig hjerte.
 • Husk at trening er viktig for helsen også.


 • Previous:hvordan du gjør en kolon renset uten smerter og kostnader Next:hvordan å begrense og redusere sukker i en diett

  Relaterte artikler


 • hvordan Dexatrim max arbeid?
 • hvordan du bruker det beste havet salt for helsen din
 • hvordan å starte en sunn livsstil
 • hvordan fungerer volumetrisk kosthold arbeidet?
 • hvordan å overtale folk til å spise sunt
 • hva er en antioksidant?
 • hvordan du velger den beste antidepressivum for vekttap
 • hvordan du får tilbake på en diett
 • hvordan å forstå om epler forebygge kreft
 • hvordan å begrense og redusere sukker i en diett
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com