hvor å miste vekt å gjøre det du elsker

Skrevet av: Anne Marie Jensen oppdatert: 2011-09-24
Vil du vite hvordan du skal gå ned i vekt å gjøre de tingene du elsker? Hva er din nytelse?
Stress eller følelser kan utløse et behov i den menneskelige kroppen for dopamin. Dopamin er laget når vi føler glede. For mange er dette gleden kommer fra å spise mat. Men, kan du finne andre ting som gir deg glede og derfor fylle behovet for dopamin uten å spise mat. Du bør spise mat når du er sulten og når som sult kommer fra magen. Hvis lysten kommer skjemaet hodet eller halsen er det ikke sult det er et ønske. . Fyll ditt ønske med noe annet som gir deg glede
en
SPISE -. . Spis kun når du planlegger å spise og bare i normale mengder. Frokost, snack, lunsj, mellommåltid og middag. Ikke spis når du er stressa eller emosjonelle. Når du har lyst til å spise som ikke er sult, gjenkjenner det som sådan og gjøre noe annet for å tilfredsstille deg selv. .
2
FINN DIN gleder-Lag en liste over de tingene som gir deg glede, eller at du elsker å gjøre. Dette kan være alt som shopping, lesing, turer, scrapbooking, spille spill, gå, leke med barna, å ha sex med mannen din, trening, idrett, å snakke med dine venner, blogging, noe som du liker. Du kan lære å gå ned i vekt å gjøre de tingene du elsker
3
samvittighet PLEASURE -. . Stedet for å spise upassende beløp eller upassende tidspunkter, tilbringe tid å gjøre de tingene som du elsker . Gjør deg klar for suksess ved å ha listen over gleder i nærheten. Når du er ute eller ønske for mat gjøre noe på listen din. Hvis den ikke gi deg gleden du trenger for å slukke ønske om dopamin, deretter bytte til noe annet på listen din. Hold bytte hvis du må. Du må kanskje justere listen over tid.
Du kan også hjelpe din suksess ved å ha elementene hendig som du trenger til lystbetonte aktiviteter som din favoritt bok eller scrapbooking forsyninger. Du vil raskt lære å gå ned i vekt å gjøre de tingene du elsker.


Previous:hvordan du gjør en kolon renset uten smerter og kostnader Next:hvordan å berike sommer kosthold

Relaterte artikler


 • hva er acai Berry diett?
 • hvordan er energien i maten måles?
 • leddsmerter og kosthold
 • å spise for et sunt hjerte
 • hvordan å øke metabolismen å gå ned i vekt
 • hvordan du når sommeren vekttap mål
 • hvordan bruke faste for vekttap
 • hvordan du får grønnsaker uten å merke
 • hvordan du kan redusere grått hår gjennom ernæring
 • hvordan du legger til mer fiber i kosten
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com