hvor raskt begynner vitaminer gjøre for å arbeide?

Skrevet av: Christian Boreg Lars oppdatert: 2011-09-04

Vitaminer

Vitaminer er ikke produsert av menneskekroppen, men er svært nødvendig for kroppen å fungere skikkelig. De fleste av oss får vår vitaminer fra maten. Vitaminer er organiske, molekylære forbindelser laget av karbon, hydrogen, oksygen og flere andre ingredienser, avhengig av vitamin. Noen vitaminer opprettholde membran strukturer av celler, mens andre hjelper kroppen å skape energi og til og med helbrede. Vitaminer som brukes av den menneskelige kroppen kan sorteres i to forskjellige kategorier: De som er vannløselige, slik som vitamin B og C, og de som er fettløselige, som vitamin A, D, og E.

Water -løselig

Hvor raskt vitaminer begynne å jobbe, avhenger av hvilket vitamin er fortært, og hvor raskt en persons fordøyelsessystem prosesser mat. Vannløselige vitaminer reiser gjennom mage til tynntarmen, hvor de blir absorbert gjennom tarmen vegger og direkte inn i sirkulasjonssystemet. Sirkulasjonssystemet frakter dem direkte til bestemte områder av kroppen som er definert av vitamin formål. Denne prosessen skjer ganske raskt, i løpet av en time i gjennomsnitt. Effektene avta ganske raskt også, det er derfor vannløselige vitaminer bør tas daglig.

Fettløselige

fettløselige vitaminer er ganske annerledes enn vannløselige vitaminer. De er svært spesialiserte, og arbeide for å bygge opp celle strukturer i ulike deler av kroppen. De er absorbert av tarmen på samme måte som vannløselige vitaminer er, da de er gjennomført i hele kroppen av lymfesystemet. Igjen, skjer denne prosessen raskt. En sentral forskjell er at mens vannløselige vitaminer skilles ut i stedet lagret, er fettløselige vitaminer lagres i kroppen. Leveren lagrer vitaminene A og D, og kan faktisk bygge opp giftige nivåer av disse vitaminene dersom de blir tatt for ofte. Dette er sjelden, imidlertid.


Previous:hvordan du gjør en kolon renset uten smerter og kostnader Next:kolon renset prosess

Relaterte artikler


 • hvordan å reversere lav testosteron
 • hvordan å gå ned i vekt med intervalltrening
 • hvordan å miste buk fett smertefritt
 • hvordan du kan redusere kreatinin i blodet
 • Slik å forstå hvis vegetabilsk juice kan hjelpe deg å miste vekt
 • hvordan er alpha lipoic syre produsert?
 • hvordan å miste vekt og holde den av
 • hvordan vite om du er en følelsesmessig eater
 • hvordan å trene for en 5k maraton
 • hvordan å redusere koffein inntak komfortabelt
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com