hvordan å berike sommer kosthold

Skrevet av: Lisbeth Bøe oppdatert: 2011-09-24
Når sommeren varmer opp, kjøle ned menyen din, og innføre flere matvarer rike på antioksidanter til kostholdet ditt. Antioksidanter beskytter kroppen mot skadelige frie radikaler og forebygger kreft, hjertesykdommer, høyt blodtrykk og effekten av aldring. Cool, vil lettere og forfriskende måltider og drikkevarer laget av antioksidant rik mat gjøre for en sunnere deg i sommer
en.
Kok opp en kjele med vann og legge teposene av grønn te. I stedet for å servere vanlig iste å kjøle den varme sommeren ettermiddager, lage grønn te. Grønn te er laget av ugjærede teblader. Det er antatt å inneholde polyfenoler, den høyeste konsentrasjonen av kraftige antioksidanter.
To.
Start dagen med en rask frokost laget fra en kopp frosne blåbær, en kopp nonfat vanlig yoghurt og en kopp av ikke-sukker korn. Blåbær er lave i kalorier og høy i antioksidanter. De hjelper til å redusere kolesterolet og inneholder ellaginsyre, som har vist å hemme kjemisk indusert kreft i laboratorietester. Blåbær også bidra til å forhindre urinveisinfeksjoner.
Tre.
Server en frisk spinat salat til lunsj. Antioksidant, lutein, finnes i spinat. Lutein er gunstig for synet ditt, og brukes for å forhindre macula degenerasjon og grå stær. Lutein kjemper den frie radikaler som kan skade øynene. For ekstra fordeler bruk en dressing laget av ekstra virgin olivenolje og kaste i røde druer og biter av valnøtter for ekstra protein.
fire.
Bland deg en vegetarisk pasta med hele korn til middag. Fullkorn inneholder vitamin E som er spesielt gunstig i forebygging nedbrutt kreft. Det kan også bremse utviklingen av Alzheimer og leddgikt. De inneholder også en antioksidant som beskytter mot lever, tykktarm og brystkreft.
Fem.
Legg tomater, brokkoli, gulrøtter eller hvitløk til pasta. Hver av disse ingrediensene er rike på antioksidanter. Hvitløk kan hjelpe med astma og gjær infeksjoner, tomater beskytter mot tykktarmskreft, gulrot er rike på sunt beta-karoten, og brokkoli tilbyr en rekke fordeler, inkludert å hjelpe til sal mot celleforandringer.
6.
Snack på kalde bær, som jordbær, bjørnebær eller bringebær. Bruk dem til å lage kule sommeren fruktsalater og desserter.


Previous:hvordan du gjør en kolon renset uten smerter og kostnader Next:hvordan bygge vaner å brenne kalorier hele dagen

Relaterte artikler


 • hva er en antioksidant?
 • leddsmerter og kosthold
 • hvordan å gjøre denne sommeren som forandret livet ditt
 • koffein tilbaketrekning og muskelsmerter
 • hvordan komme i bedre form
 • hvordan å gå ned i vekt for travle mennesker
 • hvordan gjøre sunne pannekaker med frukt
 • hvordan du bruker oksygen diett for å miste vekt
 • hvorfor ernæring er viktig for generelle egnethet?
 • hvordan komme i form og leve et langt liv
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com