hvordan å bli motivert og gå ned i vekt

Skrevet av: Trine Mørland oppdatert: 2011-09-27
Mange ganger kan vi starte på en vekttap program for å falle av, fordi vi mister stasjonen og motivasjon til å fortsette. For å holde motivasjonen til å feste med din vekttap programmet følge disse enkle tipsene

Du trenger:.
Tid
innsats.


en.
holde motivasjonen Før du.
Hva motiverte deg til å gå ned i vekt? Hvis det er virkelig din motivasjon som er dypt inne i deg da har du en kilde til å fortsette når tidene blir tøffe. Ganger får tøff. Selv om motivasjonen er utenfra og du internalisere det da du vil lykkes med vekttap programmet. Uansett hva din motivasjon er fortsatt å minne deg selv og holde motivasjonen før du.
To.
Visualiser din suksess.
Hvis du tror du vil lykkes og visualisere resultatet du vil . Å vite at du vil lykkes, og visualisere hva du vil bli som ved å oppnå suksess visualisering vil hjelpe deg å opprettholde motivasjonen.
Tre.
Sette realistiske vekttap mål.
One av de største grunnene til at vi ikke feste med våre vekttap programmet er at vi setter urealistiske mål. Når vi ikke klarer å oppnå dem eller synes å være av sporet vi bare gi opp. For å hjelpe oss å beholde motivasjonen vi trenger for å oppnå en viss suksess. Det er derfor den første vekttap mål trenger enkle og svært oppnåelige. For sunt vekttap bør du ikke forvente å tap mer enn 1-2 pounds en uke. Sett deg små oppnåelige mål.
Fire.
Forstå vekttap prosessen.
Det kan vi tap vekt enkelt fordi vi mister vann vekt og hva vi gjør for å fremme en kalori underskudd er mer enn vi gjorde før vi startet vår vekttap programmet. Etter en innledende tap kan vi bremse ned eller få en halvkilo eller to. Dette er normalt. Hvis du forstår vekttap prosessen dette vil ikke skremme deg, og du kan holde deg motivert til å fortsette. Når vi ikke vet vi tror vi kaster bort tid og miste motivasjonen da sluttet. Bibelen sier, "My People Perish for mangel på kunnskap. " Forstå prosessen holder oss fokusert.
Fem.
Belønn deg selv.
Som du nå små mål belønning deg selv for de små suksesser som vil holde motivert deg for den store suksessen. Motivasjon og suksess er som momentum. Når ballen er bølgende og det fortsetter å gå uansett hvilken vei det går. Det er tøft å endre momentum. Derfor så vi belønner oss selv for små suksesser underveis vi skape momentum for å nå vårt store mål.
6.
Ha en Vekttap Buddy.
En kompis vil være der for å oppmuntre deg når du trenger oppmuntring. De vil straffe deg når du trenger å bli irettesatt. Men, i hovedsak de er der for å motivere deg og holde øye med dine mål og din motivasjon før deg. Det er best hvis vekttap kompisen går gjennom prosessen med deg og du motivere og oppmuntre hverandre.


Previous:hvordan du gjør en kolon renset uten smerter og kostnader Next:hvordan du miste vekt raskt

Relaterte artikler


 • yohimbin vs Yohimbe
 • hvordan du velger kosttilskudd som vil hjelpe deg å leve lenger
 • hvordan dratt drivstoff fungerer?
 • hvordan å avgifte kroppen din
 • hvordan å bekjempe abdominal bloating
 • hvordan å gå ned i vekt som en idrettsutøver
 • hvordan du kan utøve på et budsjett
 • hvordan få frukt i enkel
 • Fordelene med Chlorella
 • hvordan å lindre og forebygge smerter i korsryggen
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com