hvordan å forbedre utseendet på ansiktet for menn og kvinner

Skrevet av: Vivian Håndstad oppdatert: 2011-09-19
Har du noen gang føler huden i ansiktet ditt er for løs, eller du er ganske tynn og kan ikke bli kvitt det dobbel hake? Eller du bare ønsker å forbedre utseendet på ansiktet samlede? Jeg skal gi deg trening tips for å opprettholde en sunn leter ansiktet og føler. Dette vil hjelpe deg å føle deg helt trygg i utseendet på ansiktet. Jeg vil også gi deg tips om hva du kan ta på ansiktet ditt, og hvordan å vaske det. Du trenger ikke botox, og flertallet av disse tipsene krever svært lite penger, utenom kanskje å kjøpe et produkt eller to

Du trenger:.
Vann.
Virgin Coconut Oil.
frukter.


en.
Bli kvitt en dobbel hake. Det er frustrerende, når du er ganske tynn, men du har en lubben ansikt. Hvis du er innholdet i dette ser, hei, ikke noe galt med det. For ikke å si en tyngre ansikt er ikke attraktivt. Uansett, sitter i stolen. Deretter tilt hodet bakover, ser opp i taket. Med leppene lukket, begynne å gjøre en tygge bevegelse. Gjør dette 100 ganger hver dag. I løpet av noen uker bør du vite en liten forskjell. Jeg begynte å gjøre dette for et år, og nå har jeg merke til en annen i huden min og selv benbygning. Resultatene var fantastiske. Jeg er ikke lenger usikker over strukturen i ansiktet mitt.
To.
Gjøre huden strammere og etablere mer av en kinnet bein. Med leppene lukket, sittende på en stol, suger i kinnene. Suge dem i 100 ganger, med leppene dine helt lukket. Gjør dette hver dag.
Tre.
Komme ditt huden strammere rundt kjeven. Dette er en fin måte å få en fastere kjeve. Det er to ting du kan gjøre. One, prøv å ta tungen, og hold den på slutten av nesen et par ganger. ett sekund, sittende på en stol, holder kjeft og prøve å senke haken. Gjør dette med leppene stramt. Dette er en fin måte å virkelig stramme huden opp rundt kjeven din, og under kjeven.
Fire.
Vask ansiktet med kaldt vann. Vær modig her, men dette virker! Er det noen som husker den avdøde Paul Newman (RIP), som stadig ville vaske ansiktet i isvann? Vel, hadde Paul Newman som fabelaktige ansiktet i så mange år for en grunn. Dette er anti-aging, noe som vil hindre rynker. Dette var Paul Newman's hemmelighet, kaldt vann er svært bra for huden. Det vil stramme det opp også. Du kan være 40, og har ansiktet til en 30 år gammel!
Fem.
Sett Virgin Coconut Oil i ansiktet ditt. Det er ikke noe sunnere eller bedre olje for huden din, enn Virgin Coconut Oil. Noen mennesker begynner å kalle meg kokos.
6.
Drikk mye vann. Vann er veldig sunt for ansiktet og huden generelt. Det spyler ut giftstoffer og gir huden en naturlig utseende.
7.
Spis frukt. Ikke spis mye fet mat. Spis mer frukt og grønnsaker. Du trenger å få de riktige vitaminer inn i systemet ditt. Unngå mye salt. Mobiltelefoni


Previous:hvordan du gjør en kolon renset uten smerter og kostnader Next:hvordan å følge en diett uten sukker

Relaterte artikler


 • hvordan å miste vekt og holde den av
 • hvordan du kan redusere kreatinin i blodet
 • helsemessige fordelene av fiskeolje tabletter
 • hvordan vet fordelene ved å spise laks
 • hvordan å redusere koffein inntak komfortabelt
 • om grønn te fordelene som en antioksidant
 • hva er på en diabetiker diett?
 • mest effektiv diett uten å ta piller
 • hvordan komme i bedre form
 • hvordan å miste buk fett smertefritt
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com