hvordan å holde seg slank etter et vekttap

Skrevet av: Trine Mørland oppdatert: 2011-09-18
For å kunne opprettholde vekttap må du velge en metode for å miste vekt klokt i første omgang. Den beste måten å miste vekt og holde den av er å endre måten du lever livet ditt i stedet så går på "midlertidige diett eller plan". Hvis du velger å bruke en av "knuse dietter" eller stole på pillene vil det være svært vanskelig å holde vekten av. På den annen side, hvis du endrer vaner for hvordan du spiser, hvile, mosjon, søvn, og forholder seg til stress i spørsmålet om å opprettholde vekttap blir praktisk talt ikke-eksisterende.
Alt du trenger å gjøre er:

Du trenger:. .
ønske om å holde vekten av


en
Drikker mye vann.
Siden 90% av kroppen vår består av vann, er det svært viktig å drikke nok vann til å holde hydratiserte og for å hjelpe eliminering av giftstoffer. 8-10 glass regnes nok, men hvis du svetter tungt eller annen grunn (enten det er en badstue eller trening) du trenger mer vann.
To.
Spise sunt og godt balanserte måltider.
Din kosthold består av grønnsaker, frukt, korn, nøtter og frø, og fisk. Av og du spiser kjøtt og fjærkre og få deg nok sunt fett i kosten. Du alltid spise frokost. Du har en grønn salat nesten hver dag, spiser du frisk og sesongens frukt og grønnsaker, og er du ikke redd for å eksperimentere med ukjente frukter og grønnsaker også. Minst to ganger i uken du har fisk som hovedrett og minst to ganger i uken dine dager er helt vegetarisk.
Tre.
Ta vare på disse cravings før de blir et problem.
Du kan spise nesten alt med måte slik at du aldri føler fratatt og som et resultat aldri gå overbord. Du spiser ost, mørk sjokolade og sporadiske stykke kake eller pai uten skyldig følelser.
Fire.
Planlegging for en uventet.
Noen ganger ting går i en annen retning enn forventet. Du plan på forhånd for de som nødhjelp ved å ha noen form for sunn snacks som for eksempel valnøtter eller gresskarkjerner hendig. Du er også ganske en ekspert på sunne valg i fastfood-industrien, og du er aldri forvirret av mat utvalget på partene.
Fem.
Forstå metabolisme.
Mengden kalorier forbrukt bør være mindre enn mengden kalorier brukt. Men du oppnår det ikke ved å drastisk kutte matinntaket, men ved å øke utgiftene på kalorier, så kroppen ikke går i "hungersnød"-modus når den sparer hver kalori og bruker ikke dem for riktig kroppen fungerer.
6.
Å være fysisk aktiv.
Den beste måten å øke stoffskiftet er fysisk aktivitet av noen type. Du trener konsekvent, hver dag, men ikke for 3 timer av gangen i en fancy treningsstudio. 30 minutters gange daglig er nok til å holde seg i form.
7.
Få nok søvn.
Det er svært viktig å få nok nattesøvn (vanligvis 7-8 timer). Søvnmangel kan føre til mange helseproblemer, og kan være ansvarlig for vektøkning også.


Previous:hvordan du gjør en kolon renset uten smerter og kostnader Next:hvordan du kan redusere fettinntaket i kosten

Relaterte artikler


 • Fordelene med pulverisert wheatgrass
 • fordeler av grønn te for kvinner
 • hvordan du kan overvinne food cravings
 • hvordan å forstå om epler forebygge kreft
 • super rask fettforbrenning mat
 • kan kroniske leddsmerter reduseres med viktige næringsstoffer?
 • hvordan å lage en post-workout protein shake med en magisk kule
 • å spise for et sunt hjerte
 • hvordan påvirker coca cola kroppen din?
 • hvordan å holde fast med en diett plan
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com