hvordan å komme i form og holde passe uten gym medlemskap

Skrevet av: Christian Boreg Lars oppdatert: 2011-09-25
Du kan komme i form og holde passe uten å gå til gym. Du kan øke din energi og våkenhet, føle og se bedre ut, og brenne kalorier hver dag uten et medlemskap til et treningsstudio. Du kan nyte disse utøve fordelene ved å gjøre noen relativt enkle endringer i timeplanen din hver dag og nyte friheten av å ikke stole på medlemskap til et treningsstudio.
Bruk mer kalorier enn du tar inn ved å spise og du vil miste vekt og kroppsfett.
Approach dagen med en strategi eller plan.
Gjør disse tipsene del av din daglige plan for å håndtere stress, øke kondisjon, og spise sunnere mat, slik som å føle seg bedre og gå ned i vekt i prosessen.
en.
Finn måter å bevege seg mer. Hjemme? Slå på noen fengende musikk og lage din egen aerobic dans. Du kan også kombinere dette med husarbeid. Med motiverende musikk, kan du jogge eller marsjere fra rom til rom som du plukker opp og rette seg opp.
Dans med en partner eller alene. På kjøkkenet eller i stuen er et flott sted å danse vals eller slik du vil. Få inn i det og du vil sannsynligvis føle stress løfte opp, opp, og bort.
To.
Walk når du får sjansen. De trinnene legge opp i løpet av dagen, og dette økte bevegelsen vil legge opp og gjøre en forskjell i ditt kaloriforbruk. Finn trappen istedenfor heisen når det er mulig og rimelig.
Tre.
Hva slags fysisk aktivitet liker du? Kombiner dem med å komme sammen med en venn eller en date. Du kan fortsatt snakke og gå mens du jobber mot dine treningsmål. Ta denne uformelle tilnærmingen et skritt videre og lage planer med en treningsøkt partner som er på et tilsvarende nivå, og som deler dine mål. Du vil opprettholde og bygge opp et vennskap, ha det gøy og være i form, også.
Fire.
Sett et realistisk mål for deg selv ved picturing deg selv i en spesiell drakt eller stil du har lyst til å prøve.
Etter at du har bodd dette bedret livsstil for et par måneder, nyte gleden av klær shopping på måter du aldri har kunnet før. Tillat deg selv å nyte farger og stiler som gjør at du føler deg bra.
fem.
Ta en nærmere kikk på valg av mat og porsjonsstørrelser. Se inntaket av brød, nudler, sukkerholdige desserter og drikker, og stekt mat. Ikke unngå disse matvarene helt, men se på deler size. Build mer salater, frukt og grønnsaker inn i din måte å spise hver dag.
6.
Finn nye måter å bevege seg og legge dem til uken. Dette bør være morsomt, ikke fungerer. Se stresset slipper taket og selvbildet øker etter hvert som du lærer og føre en ny aktivitet. Du kan møte nye venner og forbedre ditt syn. Med et forbedret selvbilde og utsikter, vil du være mindre sannsynlighet for å gå tilbake til dine tidligere dårlige vaner. Du vil ønske å holde opp suksessen, og ikke angre fremgang.
7.
Starte en ny aktivitet eller trening rutine er praktisk på fingeren tips. Se inn tv-kanaler og programmer som tilbyr trening rutiner tilpasset dine fitness nivå og interesse. De fleste offentlige biblioteker har dagens DVD på en rekke fitness emner. Dette kan være den perfekte måten å introdusere deg selv til aerobic, yoga eller pilates.

Tips og advarsler


 • Arbeid mot blant annet fleksibilitet, cardio, og motstand aktiviteter i det daglige activities. Variety vil holde det gøy.
 • Prøv å øke bevegelse hver dag og tar stolthet i hvordan du kan forbedre din kondisjon selv, uten å stole på medlemskap til et treningsstudio.
 • Sjekk med legen din om å starte eller øke dine nivåer av øvelsen.
 • Følg rådene til instruktører og følge retningslinjer for oppvarming, kjøling-ned, og overvåking hjertet priser.
 • Lytt til kroppens signaler. Du skal føle at du arbeider ut, men du bør ikke jobbe gjennom smerten.
 • Ha det gøy. Husker hvordan det føltes da du var barn. Bringe tilbake den følelsen i det daglige liv.


 • Previous:hvordan du gjør en kolon renset uten smerter og kostnader Next:hvordan å skaffe en sunn eater

  Relaterte artikler


 • hvordan du kan redusere kreatinin i blodet
 • hvordan vite om du er en følelsesmessig eater
 • hvordan du kan redusere grått hår gjennom ernæring
 • fibromyalgi smertelindring kosthold
 • hvordan å reversere lav testosteron
 • hvordan du effektivt ned i vekt
 • hvordan du kan øke metabolismen naturlig
 • hvordan å trene for en 5k maraton
 • om phentermine
 • ikke kaffe øker forbrenningen?
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com