hvordan å lage mat for sunne healing

Skrevet av: Vivian Håndstad oppdatert: 2011-09-02
Den beste måten å gro raskere og naturlig er å følge resten med sunn mat for å fylle de næringsstoffene som kroppen trenger daglig. Med bekvemmeligheten av fast food, enkeltpersoner må trene seg selv at "rask og praktisk" er ikke alltid den beste veien å gå når det gjelder å spise sunt for healing. Ta deg tid til å koke mat som vil vitalisere kropp og sinn mot sunn healing

Du trenger:.
Farmer's Market Informasjon og Schedule
Frukt og grønnsaker.
Rør Fry Pan.
Rapsolje.
Honey.

Hvordan Cook for Healthy Healing


en.
Gå til bondens marked ofte. Kjøp hele matvarer og naturlige ingredienser. Lokale bønder selger mat --- ofte organiske --- at de selv dyrke. Disse produktene er vanligvis lavere i kjemikalier og plantevernmidler fordi disse bøndene ikke vokser maten skal være masseprodusert. Siden grønnsaker og frukt dyrkes i grupper, får de mer tid og oppmerksomhet til å vokse sunt. De produktene som din lokale markedet selge promotere healing fordi friskere grønnsaker og frukt du spiser, jo mer næringsstoffer de inneholder på et optimalt nivå.
to.
Hold mettet olje. Hvis det er mulig å lage et måltid ved koking eller dampende stedet for steking, gå den veien i stedet. I stedet for steking egg, pochere dem. Mat soaks opp olje når stekt, som ikke fremmer ikke sunt healing fordi du gjør mer skade på kroppen din ved å øke inntaket av mettet fett. Hvis du må bruke olje, bruke rapsolje som har svært lite mettet fett og har sunne omega-3 fettsyrer. Sunne oljer ta plassen til usunne oljer i oppskriftene dine og øke fettsyrer som hjelper kroppen regenerere raskere.
tre.
Cook av stek. Rør steking bruker mindre steketid på høy varme, noe som betyr at på slutten av matlagingen, er at maten ikke er tømt for sin naturlige næringsstoffer. Lang steketid ødelegge varme-sensitive næringsstoffer. Ved steking av stek, skjære biter av mat i tynne stykker, som også vil bidra til å kontrollere deler. Grønnsaker som brokkoli og kål er de viktigste ingrediensene i wokede måltider fordi de er lettere å lage mat enn kjøtt, og spiser rør stekt mat fremmer sunn healing fordi du øke inntaket av grønnsaker.
fire.
Bruk mindre kjøtt i retter. Når du inkluderer mindre kjøtt i gryte, stuinger og supper, må du legge mer grønnsaker som poteter, gulrøtter og greener. Denne måten, er du øker inntaket av grønnsaker. Grønnsaker er lettere å fordøye og er lettere på magen etter å ha spist, og dette vil hjelpe kroppen din leges fortere fordi mindre energi er brukt på fordøyelsen.
Fem.
Kok frukt til dessert. Krypskyting lar deg legge til mer sødme for å forsure frukt som plommer og aprikoser. Bruk honning, som er en mer naturlig måte å søtningsstoffer mat enn raffinert sukker. Spise desserter som er sunn vil vil kutte inntaket av fett og sukker og gir deg mer energi. Kokt frukt til dessert hjelper kroppen å helbrede sunt fordi varmen utgivelser næringsstoffer og antioksidanter for å bli sluppet gjennom juice.


Previous:hvordan du gjør en kolon renset uten smerter og kostnader Next:hvordan du kan redusere grått hår gjennom ernæring

Relaterte artikler


 • hvordan du kan redusere salt i kosten uten at det går smaken
 • hvordan du bruker gurkemeie for å redusere betennelse og smerte
 • hvordan vet fiber rik mat
 • kan vitamin B12 forårsake ansikts hår vekst?
 • hvordan gjøre brus til master rens
 • hvordan å starte en sunn vekttap program
 • hvordan å trene for en 5k maraton
 • hvordan kosthold te arbeid
 • hvordan du legger til mer fiber i kosten
 • hvordan få nok av de nødvendige vitamin B12
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com