hvordan å opprettholde en sunn vekt i sommer

Skrevet av: Catrine Blikom oppdatert: 2011-09-30
Ønsker du å opprettholde en sunn vekt? Ikke alle bryr seg om en seks pack sett med abs eller stranden kroppen fra en infomercial. De body bilder er solgt til oss av en penger å gjøre bransjen. Det som er viktigere enn en kjepphest kosthold for å få en perfekt kropp, er vedlikehold av en vekt som er sunt for vår høyde, benbygning og muskelmasse. Slik bruker sommerværet til å opprettholde en sunn vekt
en.
Discover Your SUNN VEKT RANGE.
Bruke et diagram basert på høyde og kjønn bestemmes din sunn vekt rekkevidde. Dette bør ikke fremmes av en diett eller helse kjepphest, men bør komme fra en medisinsk kilde i helse-samfunnet. Du må vite hva en sunn vekt rekkevidde for deg er for å opprettholde den. Snakk med legen din om sunn vekt mål for sommeren ved neste besøk. (Se ressurs for gratis ideell kroppsvekt kalkulator)
to.
BRUK vekstsesongen å skape en sunn diett.
Bondens markeder og veien siden frukt og grønnsaker står popper opp over alt i løpet av sommeren. Du kan dyrke dine egne tomater, bønner, eller til og med blåbær busker. Få utendørs og slå plenen til en helsekost hage. Bli en gård coop å finne organisk mat og grønne grønnsaker. Unngå fete hamburgeren cookout fristelser. Visste du at du kan grille tomater? Selvfølgelig gjorde du. Har du noen gang satt asparges på grillen? Det er fantastisk Du kan nyte utendørs, og fortsatt opprettholde en sunn vekt.
Tre.
ETABLERE realistisk vekttap MÅL du kan opprettholde.
Snarere enn å skyte for å miste ti pounds i en uke eller noen andre latterlige beløp, søker i stedet å endre livsstil i små måter. Se å løse et pund eller to i uka på det meste. Du ønsker å være i stand til å opprettholde alt livsstil det er som hjelper deg å miste vekt i første omgang. Har du ikke lagt merke til at mennesker som mister vekt raskt få den tilbake raskt? Det er som trampoline vekttap, ender det som kommer ned opp med å gå opp igjen. Prøv for
fire.
Veve FITNESS inn i SOMMER TIMEPLAN.
Den varme sommeren og glansen av solen trekke de fleste av oss ut av vår innendørs grotter . Bruk det til din fordel. Kan du begynne å ri med sykkelen til jobb? Det vil ikke legge mye tid for de fleste menneskers dag siden mange mennesker bor innen ti miles av sitt arbeidssted. Men det vil gjøre en livsstil endring som vil gjøre det mulig å opprettholde en sunn vekt. Få en vektløfting eller kjører partner som du trives sammen med. Gjør det til en ukentlig rytme slik at livsstilen endres. Finn fritidsaktiviteter som får kroppen i bevegelse og aktive. Bli en sports liga for moro skyld. Spill plukke opp basketball, eller kickboxing med noen venner. Ta en treningstime som karate eller tae kwon do.
Hva kan du gjøre denne uken til å være aktiv? Skriv det ned. Hvem kan du be om å bli din fitness partner? E dem nå. Se relaterte artikler ned og til høyre for mer hjelp ved oppnådd sommeren vekttap mål med en partner.
Fem.
DRIKK MASSE VANN OG BRUK DEN REST som belønning.
Carbonated brus, øl og vin, kaffe og te, og andre søte drikker er en av de største vekttap blockers. Mange umiddelbart begynne å miste vekt bare ved å drikke vann. Hvis du ønsker å holde på din favoritt drink, gjør den til en vekttap og sunn vekt vedlikehold belønning. Grab en etter du kommer ut vekten med en bedre vekt eller fremdeles i deres mål vekt rekkevidde.
6.
TA EN STOR ØVELSE TUR.
Hvis du planlegger en vanskelig rekreasjons tur for sommeren, kan du trene for det og motivere deg selv til å holde seg i form hele året. Planlegg en 60 eller 100 mil backpacking tur. Bestem deg for å sykle en sykkel sti. Kano en elv du alltid har ønsket å utforske. Planlegg noen som kjører løp hvor du ønsker å konkurrere. Det er utrolig hvor mye motivasjon kan spre seg gjennom hele året med en drøm rekreasjons tur planlagt i sommer. Hver gang du trener minne deg selv hvor utfordrende dine rekreasjons-turen vil bli, og trykk deg selv å bli klar til å klatre de bakkene, holder det å kjøre tempo, eller padle hele elva.

Tips og advarsler


 • Gjør din fitness noe du liker. En klatring gym medlemskap kan være mer fruktbart for deg enn en vanlig gym medlemskap. Du må finne noe du vil nyte å gjøre hele året, selv om du bare starte den i sommer.
 • alltid kontakt med legen din før du tar noen store rekreasjons tur eller radikalt øke treningsprogram.
 • Unngå over gjør din fitness forsøk de første gangene ut. Bygg på små suksesser og arbeid opp til en vanskeligere rutine.


 • Previous:hvordan du gjør en kolon renset uten smerter og kostnader Next:Slik bum rundt huset for å unngå å få svineinfluensa

  Relaterte artikler


 • hvordan å miste vekt og holde den av
 • hvorfor ernæring er viktig for generelle egnethet?
 • om kronisk utmattelse kosthold hjem levering tjenester
 • hva er fordelene av retinol?
 • hvordan du ned i vekt og øke forbrenningen din ved hjelp av gode diett planer
 • hvordan du velger rotfrukter som lette leddgikt smerte
 • hvordan stoppe sen kveld nibbling
 • hvordan lipozene fungerer
 • hvordan du får tilbake på en diett
 • hvorfor jern forårsaker forstoppelse
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com