hvordan du bruker en felles oppfatning tilnærming til fett tap

Skrevet av: Øyvind Werrum oppdatert: 2011-09-24
Hvis du er som 75-prosent av amerikanerne, ønsker du å miste noe overflødig kroppsfett og holde den av. Dessverre er det mange populære fett tap programmer lover resultater, men ikke leverer eller krever de kjepphest dieting som er vanskelig å feste med. Hvis du har prøvd slanking med bare midlertidig suksess, er det på tide å ta en fornuftig tilnærming til fett tap. Det er ikke dyrt, det er ikke vanskelig, og fordelene vare livet

Du trenger:.
Et utvalg av sunne matvarer som frukt og grønnsaker, hele korn og lite fett meieriprodukter.
.


en.
Analyser dine spise-og treningsvaner. Å miste fett betyr å anerkjenne områder av fare og lære å unngå dem. Skriv ned dine vaner i to uker, inkludert hver bit mat og hver aktivitet. Spill inn din søvn vaner og tiden du bruker til å se TV i tillegg til tiden du bruker på hagearbeid, gå og trene. Altfor ofte, følger vi ubevisste vaner, men å registrere dem for et par uker vil åpne øynene på en helt ny måte.
To.
Spis for helse, ikke for vekttap. Denne enkle tilnærmingen vil holde deg slank og sterk. Fad dietter krever streng overholdelse av begrensede matvarer, men når du lei av dietten, vekten tilbake. I stedet spiser de mest naturlig næringsrik mat du kan finne. The United States Department of Agriculture (USDA) anbefaler ca 6 gram av lean protein per dag for voksne. I tillegg bør du inkludere ferske grønnsaker, hele kornprodukter og usøtet frukt i din daglige meny. (Se Resources)
tre.
Endre treningsvaner. Det er en grunnleggende regel her-pumpe opp intensiteten på treningen. Du kan faktisk bruke mindre tid på å trene hvis du gjør mer intense økter. Personlige trenere vet at økt metabolisme er nødvendig for fett tap. I tillegg, en høyere andel av lean muskel å fettsammensetning i kroppen din, vedvarende øker metabolismen. Intense treningsøkter øke muskelmasse og øke metabolske rate. Som et resultat, kan du trene færre ganger per uke og fortsatt miste mer fett.
Fire.
Forstå kalori problemet. Det er ingen vei utenom, du må forbruke færre kalorier enn du forbrenner for å miste vekt. I stedet for å telle karbohydrater eller fiber, velge sunne matvarer fra USDA pyramiden og base ditt valg av kalorier. Etter hvert som kroppen blir sterkere, vil din hastighet på fett tap øker.
Fem.
Tenk fremover. Arnold Schwarzenegger, politiker og tidligere mester body builder gang sa: "Kroppsbygging er 10-prosent fysisk arbeid og 90-prosent psykisk arbeid. " Selv om kroppen ikke er i tip-top form akkurat nå, tenk det på den måten. Som du setter deg ned å spise et næringsrikt måltid, ser maten inn kroppen din og gjør musklene sterke. Når du trener, tenk en trim, slank kropp med grenseløs energi. Se selv, i tankene dine, som allerede besitter de sunne kroppen du ønsker.
6.
La andre inn på planen. Den oppfordrer deg til å holde deg på sporet når du vet forvente at venner og familie at du skal lykkes. Del dine mål og hver milepæl ettersom du oppnår det. Oppmuntre andre til å bli med deg i en sunnere livsstil for å opprettholde fett tap og nyte din nye, slankere og sterkere selvtillit.

Tips og advarsler


 • Arkiv opp på næringsrik snacks for de gangene cravings streik. Hvis du har nok av sunne matvarer på hånden, er det mindre sannsynlig å overstadig på junk food.


 • Previous:hvordan du gjør en kolon renset uten smerter og kostnader Next:hvordan du kan spise for å redusere helserisikoen

  Relaterte artikler


 • hvordan man kan kjøpe og spise sunt snacks
 • hvordan stoppe sabotere din egen vekttap innsats
 • hvordan du ned i vekt denne våren
 • hvordan å vokse wheatgrass for juice
 • hvordan å bryte en dessert avhengighet (og vite om du har en)
 • Hvordan overbevise noen til å gå ned i vekt
 • hva er bivirkningene av slimquick?
 • helsemessige fordelene av fiskeolje tabletter
 • hvordan å miste vekt og holde den av
 • hvordan å følge en diett uten sukker
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com