hvordan du effektivt ned i vekt

Skrevet av: Lisbeth Bøe oppdatert: 2011-09-18
I dag alle prøver å se det beste. Dette er en god ting, men for noen kan det virke umulig. Det er en veldig enkel vitenskap bak miste vekt, jeg er her for å fortelle deg hvordan du virkelig miste uønsket vekt

Du trenger:. .
Vann
Virgin Coconut Oil.
frukter.


en.
Det første du må gjøre er å bli seriøs om din vekt tape. Det er ikke nødvendig å forsøke å miste Tight er alle kommer til å gjøre er å gjøre egentlig et forsøk. Det er på tide å slutte å se i speilet, og ønsker du var ute på en slankere mer ønskelig image, foreta endringen, gjør dedikasjon!
To.
miste vekt er enkelt, det handler om kaloriinntak. Vi brenner kalorier hver dag. Den "magiske" er å finne ut hvor mye du forbrenner gjennom daglige aktiviteter. Du går ned i vekt bare ved å brenne mer kalorier enn du tar inn, punktum. For eksempel, brenner den gjennomsnittlige person mellom 2000 og 2500 kalorier om dagen å utføre daglige oppgaver. Så hvis en gjennomsnittlig person forbrukt 1500 kalorier, ville de gå ned i vekt.
Tre.
Den eneste virkelige arbeidet er å finne ut hvor mange kalorier du må kutte ned på å effektivt gå ned i vekt og forblir friske. Det vil gjøre deg noe godt sulter deg selv, vil kroppen straffe deg for det. Hvis du sulte deg selv, går kroppen inn i survival mode, starter det å utnytte dine fettceller for energi, som ikke resulterer i en tap av vekt. Når du begynner å spise igjen, fylles kroppen din fett lagring og deretter summere. Kort sagt, sultne selv vil gjøre deg fetere, og enda mer usunn. Det handler om å spise riktig, ikke å ikke spise i det hele tatt.
Fire.
Når du finne ut hvor mange kalorier du trenger å kutte, da er det på tide å begynne å spise, den rette måten. Hvis du velger å kutte kalorier til 1500 om dagen, må du ikke sitte ned og spise en burger og pommes frites som vil få deg til den grensen i en sittende, vil du ikke gjøre det gjennom dagen. Du må spre kalorier ut. På denne måten vil kroppen din fortsette å få den næring den trenger gjennom ut hele dagen. Spis hele dagen og ned i vekt.
Fem.
Ditt største utfordringen kan være når du hodet til dagligvarebutikk. Du må unngå mat med høyt mettet fett (jeg helt kuttet ut dette for mine tre måneders diett) og kalorier. Etter den første vellykkede turen vil du få det jeg liker å kalle "sunt syn". Dette er når du kan fortelle om en matvare som passer ditt kosthold bare ved å se på det og eller emballasjen. Hvis du kan oppnå kjøpe riktig mat og motsette seg fast-food, vil du være godt på vei. Oh, og absolutt ingen stekt mat!

Tips og advarsler


 • Trene vil bare fremskynde prosessen. Du vil miste fett, men også få muskler, og kan kreve en ny beregning av kaloriinntaket ditt.
 • Doing kjernen og abs øvelser undertrykker appetitten. Disse øvelsene vil gjøre magen område stramt og spent, komprimere magen, og demper appetitten.
 • Alle de ovennevnte info er fra personlig erfaring og lært kunnskap. Under en helse og ernæring klasse ved universitetet min mistet jeg £ 30 i 3 måneder, med litt øvelse og med "hjelp" av diett supplement.


 • Previous:hvordan du gjør en kolon renset uten smerter og kostnader Next:hvordan å holde seg slank etter et vekttap

  Relaterte artikler


 • hvordan du trygt gå ned i vekt raskt
 • hvordan du kan redusere fettinntaket i kosten
 • hvordan å umiddelbart gjøre magen ser flatere
 • Hvordan reduserer eple cider eddik kolesterol?
 • hvordan Dexatrim max arbeid?
 • hvordan begynne å spise sunt - smerten gratis måte
 • hvordan å gå ned i vekt etter graviditet
 • hvordan sjekke oppskrift ernæringsmessige verdier for gratis
 • Hvorfor er coca-cola usunt?
 • vitaminer som er essensielle for huden
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com