hvordan du kan utøve på et budsjett

Skrevet av: Line Eeg oppdatert: 2011-09-16
Hvis du er som meg, trening er kjedelig i beste. Jeg har alltid trodd at hvis jeg setter inn penger på det ved å sette penger i å gå til et treningsstudio, ville jeg i det minste gjør det regelmessig. Selv med penger sirkle langsomt ned i vasken, ble jeg umotivert.
Jeg har oppmerksomheten span for trening omtrent like lenge som en bananflue. Circuit trening? Jeg hater å måtte stirre på alle de andre kvinner mens jeg gjør det. Gå til gym? Jeg liker aldri hva som skjer på tv, og jeg må skifte klær, og det er en tid synke. Doing trene videoer regelmessig? Helt begynne å sone ut.
Så hva gjør jeg? Og hvordan gjør jeg det på en shoestring budsjett? ! La oss diskutere

trenger Du:
20-30 minutter om dagen
. En morsom øvelse dvd (Carmen Electra's Cardio Stripping, Belly Dancing, etc).
Hand vekter.
Yoga utstyr.
Yoga dekk.
Sneakers.
Balanse ball.
Pedometer (hvis du er maschochistic).
Dance Dance Revolution.
En gratis treningsstudio


en
Yoga /Balance Ball /TV:. . Jeg vil gjerne si at jeg bruker yoga som et fysisk attuning øvelse som gjør meg mer åndelig koblet til kroppen min, men det eneste jeg attune til, er Judge Judy. Men jeg kan gjøre yoga mens de ser tv, snakker med en housemate, eller hamlet opp med katter.
Balansen ballen er virkelig et godt akkompagnement til yoga. Du trenger ikke å gjøre de mer kompliserte øvelser (jeg nesten gikk gjennom et vindu på mer enn en gang på den måten), bare sprette og svingende armene og gjør det noen ganger sitte opp er bedre enn å late deg på sofaen. Det vil ikke gjøre deg til Heidi Klum, men små skritt, ikke sant? Jeg fikk min på Target for under $ 20!
Jeg fikk en yoga dekk fra Amazon det er flott. Den har foreslått rutiner og jeg kan endre min rutine så tilfeldig som jeg ønsker. Bildene og skriftlige beskrivelser er stor signaler. Jeg fikk alle mine yoga utstyr (matte, blokker, reim) på Five Nedenfor, så alt sammen koster under $ 30
2
Hyl Walking /Spa mor:!. Dine deltagerne er der for å gjøre mer enn bare å betale husleie, de er der for å lytte til dine endeløse klynking og være din gå partner. Sta housemate /mangel på housemate? Grab en venn. Du trenger ikke engang å skifte ut av arbeidsklær. Sneakers er gode og hånd vekter hjelp. Du kan få både svært billig på Target. Ta en tjue minutters gange rundt komplekse, vil det energi deg til å spy ut det som plage deg og den friske luften gjør deg noen gode. Jeg setter min vekkerklokke på mobilen min til å gå av på ti minutter, så jeg tilbringe de neste ti minutters gange tilbake.
Noen ganger, har vi noe like bra om ikke bedre. Har komplekse ha en gratis treningsstudio? Klart det er nok å spille endeløse CNN, og har et lite utvalg av utstyr, men hvis det er gratis er det for meg. Jeg personlig foretrekker Spa mor. Min mors hus ligger fem minutter fra jobben min og jeg trenger ikke å bytte sko, klær eller noe, og jeg kan se hva reality tv jeg vil.
Du kan legge til en pedometer her. Jeg personlig hater dem. Jeg kan aldri gjøre det antall trinn for selv om jeg er lapping kjøpesentret som en vanvittig hamster. Men det gjorde meg tenke på mine steg mer og gå mer
3
DVD /Dance Dance Revolution:. . Igjen, ikke er spesielt motiverte eller oppmerksomme, trenger jeg mye variasjon til min rutine. Jeg har ikke tenkt til å se på en dvd hver dag fordi, kjedelig. Men jeg vil til tider, spesielt hvis det er regnvær og elendig og jeg er lei av yoga. Jeg liker Carmen Electra's første DVD i sin Cardio Stripping Series. Du trenger egentlig ikke ta av noen klær, men det er en god treningsøkt, og hun er veldig kamp om det faktum at du sannsynligvis dø av forlegenhet. Du kan få en brukt kopi på Amazon veldig billig. Du kan få hva du liker, magedans, svetting til oldies, uansett får du bråk bevegelse. Du kan få stripper stang ting, men som nødvendiggjør en stripper stang som ikke er virkelig budsjett vennlig per se.
DDR er gøy fordi du kan gjøre det med venner og nå som alle er å spille Rock Band, det er super billig. Jeg er fullstendig ukoordinert, og vil ofte mislykkes, men med praksis fikk det bedre og enda viktigere, hjelper den deg i bevegelse! Et ord til de kloke:. DDR elektrodene uten MIT nivå finagling tendens til å kortslutte i et par måneder

Tips og advarsler


 • Fordi det meste av dette er ganske lav effekt, må du gjøre det på den vanlige å se noen form for resultater.
 • Men jeg har fibromyaglia, kan slik at alle med noen form for kronisk tilstand som har problemer med å trene, være mer mobil med disse forslagene.


 • Previous:hvordan du gjør en kolon renset uten smerter og kostnader Next:hvordan å lage en fruktsalat - friske

  Relaterte artikler


 • hvordan modeller ned i vekt raskt?
 • fettforbrenning mat for kvinner
 • om kostholdet levering programmer
 • hvordan du bruker oksygen diett for å miste vekt
 • hvordan du får vitamin D kilde for dagen
 • Hva gjør kolesterol?
 • hvordan bruke cayennepepper for leddgikt smerte
 • hva er en rensende diett og hvordan fungerer det?
 • hvordan du kan overvinne food cravings
 • gjør grønn te øker forbrenningen?
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com