hvordan du legger kreatin

Skrevet av: Mona Storm Nilsen oppdatert: 2011-09-28
Kreatin Monohydrat og andre former for kreatin har vist seg å drasticly øke muskelstyrke og størrelse. Bust forbi både muskel størrelse og styrke trening platåer av riktig supplere kreatin

trenger Du:
Kreatin


en
Kreatin er et supplement som trekker vann. . til musklene, slik at de kan komme seg raskere. Supplere dette er stor som kroppen bare produserer noen få gram per dag, og mange kjøtt kilder har en svært liten mengde. Først må du kjøpe kreatin som vil vare deg i ca 1-2 måneder.
to.
Enten du kreatin er i form av en pille eller pulver, må du først gå gjennom lasting fase. For ca en uke, ta alt 20-30 gram kreatin daglig, og drikk mye vann. Pass på at du tar det rett etter treningen, da dette er den mest effektive tiden å supplere kreatin. Du trenger ikke å ta alt på en gang på denne tiden, men dette er den viktigste dose. Du vil sannsynligvis føle den mest gevinst i slutten av denne uken. Enkelte undersøkelser tyder på at ved å blande kreatin med enkle karbohydrater drikke (mye sukker) bidrar til å transportere kreatin mer effektivt inn i muskelen. Blande det i visse saft kan være lettere å ta stoffet så vel som mer effektive.
Tre.
Etter den innledende lasting uken, avhengig av hvor lenge du vil sykle kreatin inntaket, fortsette å ta ca 5-10 gram kreatin per dag, vanligvis i ca 3 uker. Dette kalles maitenence fasen. Du vil ikke se så drastisk i styrke og muskel gevinster i denne perioden, men det er viktig å fortsette å trene hardt, holde diett i sjakk, og supplere kreatin til rett tid i løpet av dagen.
fire.
Etter en hel måned på å utfylle kreatin, er det best å sykle av slik at kroppen kan holde produsere det naturlig. Noe forskning vil bekjempe dette forslaget ved å si at du aldri trenger å sykle av av kreatin, men mange vil sykle det bare for å være sikker. De fleste bo utenfor kreatin for like mye tid som de brukte å ta kreatin.


Previous:hvordan du gjør en kolon renset uten smerter og kostnader Next:hvordan du kan spare penger og gå ned i vekt ved å gå grønt

Relaterte artikler


 • hvordan å gå ned i vekt på vegan til middag kosthold
 • hvordan å trene for en 5k maraton
 • hvordan å gå ned i vekt uten smerter
 • einebær og rosiner for smerte
 • hvordan bruke faste for vekttap
 • hvordan du endrer kosthold for å redusere leddgikt smerte
 • hvordan få frukt i enkel
 • hvordan å gå ned i vekt for travle mennesker
 • de helsemessige fordelene av silika
 • hvordan du kan utøve på et budsjett
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com