hvordan er kroppsfett beregnes?

Skrevet av: Line Eeg oppdatert: 2011-09-01

Body Fat Prosentvis

Kroppsfett er beregnet med en prosentandel. Dette tallet representerer prosent av fett i kroppen din, i motsetning til vekt som er et resultat av lean body mass. Kroppen fett prosentpoeng vil fortelle deg hvor mange pounds av din totale kroppsvekt er fett. For eksempel, hvis kroppen fett er målt på 10 prosent, og du veier £ 200. , Så du har 20 pund fett.

Body Fat kalkulatorer

Det er mange upålitelige kalkulatorer som hevder å beregne kroppen fett for du. Disse vil be om din høyde, vekt og, muligens, kroppen din type. Bevæpnet med denne lille mengden informasjon, vil kroppen fett kalkulatoren produsere et resultat. Hvis du er av en gjennomsnittlig bygge, kan andelen være ganske nær den faktiske kroppen fett prosentpoeng. Men, hvis du er veldig atletisk, vil disse testene ikke gir nøyaktige resultater. Idrettsutøvere ofte bære ekstra vekt i form av ren muskel som ikke kan priset inn slike tester.

BIA Body Fat Scale

Hvis du er på utkikk etter en pålitelig kroppsfett beregning i komfort og privatliv ditt eget hjem, er den beste metoden en kroppsfett skala. Denne skalaen vil bruke bioelektriske impedans-analyse (BIA) til å beregne kroppen fett. Hva dette betyr er at en liten, ufarlig elektrisk strøm vil bli gått gjennom kroppen. Opererer på den kunnskap som denne elektriske impulsen vil gå saktere gjennom fett enn andre vev, er omfanget i stand til å måle responstid og koble dette inn i et regnestykke som vil anslå kroppen fett prosentpoeng. Ulempene med denne metoden er at kroppen din temperatur, posisjon og vanninnhold ved testing kan påvirke resultatene.

Body Fat Caliper

For en nøyaktig kroppsfett måling, bør du gå til en lege, dietetiker eller andre profesjonelle som er utstyrt med både verktøy og kunnskap til å hjelpe deg å få riktige resultater. Den enkleste måten å få kroppen fett beregnet er med en kropp fett caliper. Den calipers vil måle en hudfold på kroppen din for å finne ut hvor mye underhudsfett er tilstede. Måler vil da koble dette nummeret inn i en matematisk formel for å bestemme kroppen fett prosentpoeng. Denne metoden er nøyaktig når den ble utført av en erfaren profesjonelle.

Hydrostatisk Veiing

Den mest effektive og pålitelige metode for å måle kroppsfett er ikke lett å komme med, men vil gi konsistente resultater. Denne metoden er hydrostatisk veiing. Hydrostatisk veiing innebærer oppslukt den enkelte i en stor tank med vann. Denne tanken registrerer mengden av vann som fortrenges av den enkelte. Så, bevæpnet med denne kroppen tetthet lesing, vil en forsiktig beregning avkastning andelen kroppsfett. Ulempen med denne metoden for beregning av kroppsfett er at det vanligvis er veldig dyrt.


Previous:hvordan du gjør en kolon renset uten smerter og kostnader Next:hvordan er energien i maten måles?

Relaterte artikler


 • hva er faren for å ta slankepiller?
 • hvordan å håndtere smerte krisen forbundet med sigdcelleanemi
 • om grønn te fordelene som en antioksidant
 • hvordan stoppe maten avhengighet
 • hvordan få nok av de nødvendige vitamin B12
 • yohimbin vs Yohimbe
 • hvordan du gjør en kolon renset uten smerter og kostnader
 • hvordan du får barna til å spise mer frukt
 • koffein tilbaketrekning og muskelsmerter
 • hvordan gjøre sunne pannekaker med frukt
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com