hvordan få en kropp mer basisk

Skrevet av: Mona Storm Nilsen oppdatert: 2011-09-14
Opprette en litt alkalisk tilstand i kroppen reduserer risikoen for kreft og andre sykdommer. Den gjør også kroppen din til naturlig rense og reparere seg selv. Følg disse nyttige retningslinjene

Du trenger:.
Non-Nightshade grønnsaker
Umeboshi plommer.


en.
Chewing maten godt er nummer én måte å alkalize blodet. Din spytt er alkalisk. Når du tygger maten godt, oppretter du en alkalisk løsning i munnen som du absorberer i blodet gjennom prosessen med fordøyelsen. De fleste mennesker ikke tygger maten sin-de tygger to eller tre ganger og deretter svelge. For å maksimere spyttet naturlige evne til å basisk maten, du må tygge 50-100 ganger.
Det kan høres uappetittlig å sitte og tygge en eneste munnfull mat 50-100 ganger, men du vil finne at maten faktisk smaker bedre når du tygger det lenger. Naturlig, plante-baserte matvarer som brun ris og grønnsaker blitt ganske søte i smaken som du tygger dem lenger. Du vil merke at bearbeidet mat smaker verre som du tygger dem, og din praktisering av tygging vil derfor naturligvis hjelpe deg å velge sunn mat.
Hvis du er vant til å svelge maten etter tygge to eller tre ganger, god tygge vil ta litt øvelse. Blokker inngangen til spiserøret med baksiden av tungen din, og deretter dytter maten frem til forsiden av munnen din. Bland maten med spytt og begynner å telle fra én til 50. Etter tygde 50-100 ganger, bør maten bli en væske. Svelg væsken. Alternativt kan du sette en tidtaker og tygge maten for en solid minutt før de svelger.
To.
Husk at eliminere kjøtt og meieriprodukter fra kostholdet ditt er det nest viktigste måten å alkalize blodet. Animalsk mat opprette en syre tilstand i kroppen din. At syre leaches kalsium fra skjelettet. White-fleshed fisken er langt mindre syredannende enn kjøtt og meieriprodukter, og kan trygt brukes av de fleste mennesker en eller to ganger i uken.
Tre.
Unngå Nightshade grønnsaker hvis du vil alkalize blodet. Nightshade grønnsaker inkluderer tomater, poteter, paprika og aubergine. Selv om de er velsmakende, nightshades er veldig sure. Det er nok av mer-alkaliske grønnsaker å spise, inkludert grønnkål, grønne grønnsaker, rødbeter (men ikke bete greener, som inneholder høye nivåer av oksalsyre), squash, neper, pastinakk, gulrøtter, kålrot, Kålrabi, salat, agurk, bok Choi og kål. Utforsk din lokale råvarer midtgangen-finner du rikelig med grønnsaker å velge mellom andre enn nightshades
Prøv å lage spaghetti saus ut av squash og rødbeter i stedet for tomater. . Den røde fargen på rødbeter og noen friske italienske urter vil tilfredsstille dine craving mens alkalisering blodet. Makrobiotisk kokebøker inneholder gode forslag til hvordan å erstatte nøytrale grønnsaker for nightshades. "The Hip Chick's Guide to macrobiotics" av Jessica Porter er en utmerket bok å starte med, som den er "Fresh Fra et Vegetarian Kitchen" av Meredith McCarty. Du vil finne oppskrifter på alt fra lasagne til enchiladas i disse bøkene, alle uten nightshades eller animalske produkter.
Fire.
Forstå at sukker er ekstremt syredannende. Selv om det er en vanskelig vane å sparke, redusere sukkerinntak vil alkalize blodet. Start med å erstatte frukt for raffinert sukker. Tropiske frukter som sitrus, mango og bananer er veldig syredannende. Tempererte klima frukter som epler, pærer, kirsebær og bær er mer basisk valg. Lett matlaging dine frukt nøytraliserer noe av syre sine, og gjør det lettere å fordøye. Dampet eller bakte epler er en utmerket og mer basisk valg av søtsaker.
Fem.
Husk at Umeboshi plommer er syre-busting hemmelige våpen i macrobiotics. Disse små røde syltede plommer hagl fra Japan og er tilgjengelig i asiatiske eller makrobiotiske delen av din lokale helsekost butikk. Umeboshi plommer motvirke effekten av sukker og animalske produkter. En enkel umeboshi te vil alkalize blodet. Det er flott å drikke hvis du slip og spise en sukkerholdig snacks.
For å gjøre te, kuttet kjøttet ut av en umeboshi plomme, og finhakk den. Plasser plomme i en liten gryte med en kopp vann. Bring til en byll. Reduser varmen til svært lav, og la det småkoke i fem minutter.
Du kan også spise umeboshi plomme som et krydder. Beware, skjønt. Umeboshi plommer er veldig salt. Spis bare halvparten av plomme av gangen. Det er best å skjære kjøttet av plomme og finhakk den før du bruker den som et krydder for ris, bønner eller grønnsaker.

Tips og advarsler


 • Consult en kvalifisert makrobiotisk rådgiveren før du tar fatt på en makrobiotisk diett. Denne artikkelen inneholder generelle retningslinjer beregnet for bruk av generelt friske personer.


 • Previous:hvordan du gjør en kolon renset uten smerter og kostnader Next:hvordan l-karnitin arbeid?

  Relaterte artikler


 • hvordan bruke cayennepepper for leddgikt smerte
 • hvordan skal passe
 • hvordan du kan redusere kreatinin i blodet
 • hvordan stoppe sabotere din egen vekttap innsats
 • hvordan du bruker en Oster mat dampbåten
 • hvor å miste 20 pounds på mindre enn 2 måneder
 • hvordan vitaminer lavere kolesterol
 • å spise for et sunt hjerte
 • koffein tilbaketrekning og muskelsmerter
 • hvordan å gå ned i vekt som en idrettsutøver
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com