hvordan få frukt i enkel

Skrevet av: Tone Paulsen oppdatert: 2011-09-16
Frukt og grønnsaker bør være den største del av vårt daglige matinntak. Frukt er så allsidig og lett å ta med og snack på, men vi ofte avhengige av mer bearbeidede snacks og grip at de i stedet for sunn frukt som er tilgjengelig. Her er noen enkle måter å få frukt i til det daglige kostholdet

trenger Du:!.
Frukt
For smoothie-blender, fersk og frossen frukt, juice, melk eller yoghurt


en
Buy frukt. . ! Jeg vet dette høres svært enkelt, men jeg har innsett at hvis vi ikke kjøper det vi ikke vil spise den! Og, om jeg ikke er bevisst, kan det være noe lett å glemme å kjøpe det siden det ikke er på listen over ingredienser for måltider.
to.
Spis frukt som snacks mellom måltidene. Noen enkel frukter å ta med på farten er bananer, epler, allerede kuttet appelsiner, og vasket druer. På den måten kan du forkaste peeling eller kjerne mens ut, men det er ingenting som må kutte i øyeblikket, og de krever ikke bestikk for å spise.
Tre.
Legg frukt til frokosten din-frisk frukt salat med egg og toast, kuttet opp frukt i frokostblanding, eller som topping til pannekaker. Enkle trinn!
Fire.
Ha frukt for (eller i stedet for) ørkenen. Du kan lage din egen pisket topping med kremfløte og sukker. Sett som på toppen av fruktsalat eller en bestemt frukt som er i sesong.
Fem.
Gjør det enkelt frukt smoothies for snacks, eller å gå med frokost eller lunsj. Det er enkelt å gjøre-sammen i blender frukt juice, melk eller yoghurt (hvis ønskelig), frossen frukt (mer eller mindre avhengig av hvor tykk du vil ha det), og banan. Blend den opp, legge til eller trekke ingrediensene til din foretrukne smak. Min datter mener smoothies er en ekstra spesiell godbit!
6.
Prøv et utvalg av frukt og nye frukter. Dette vil hjelpe deg å ikke bli lei av å spise frukt-lett
7
Bli en frukt co-op eller gården aksje. . Dette vil definitivt hjelpe deg å få frukt i lett! Du vil ha mye frukt hver gang som trenger å få brukt opp. Finn hva som skjer i ditt lokale område.
Eller, enda bedre, starte din egen frukthage avhengig av hva som vokser i ditt område!
8.
Go plukke din egen frukt-alt som er i sesongen og i nærheten av deg! Dette er en fin måte å få barna involvert og spent på å spise frukt. Plus, det er en morsom aktivitet å gjøre med din familie som vil gi gode resultater.

Tips og advarsler


 • Gjør bevisste valg hver dag for å få frukt i og det vil skje enkelt!


 • Previous:hvordan du gjør en kolon renset uten smerter og kostnader Next:hvordan du kan forbedre din helse ved å gå

  Relaterte artikler


 • om grønn te fordelene som en antioksidant
 • kan kroniske leddsmerter reduseres med viktige næringsstoffer?
 • hvordan å avgifte kroppen din fra å røyke
 • hvordan å lindre og forebygge smerter i korsryggen
 • virkninger av å ta diett te
 • fibromyalgi smertelindring kosthold
 • hvordan sjekke oppskrift ernæringsmessige verdier for gratis
 • hvordan Dexatrim max arbeid?
 • Slik å forstå hvis vegetabilsk juice kan hjelpe deg å miste vekt
 • matvarer for å kurere menstruasjonssmerter
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com