hvordan fungerer volumetrisk kosthold arbeidet?

Skrevet av: Lisbeth Bøe oppdatert: 2011-09-05

Learning Om Energy Density

For å følge volumetrisk dietten vellykket, må du utdanne deg selv på "energi tetthet" av ulike matvarer. Mesteparten av tiden, vil du ønsker å spise mat med lav energitetthet. Mat som er lav i energitettheten ta opp mye plass i magen din og at du føler full uten å legge mye kalorier til din daglige diett. Dietten skaper, ernæringsfysiolog Barbara Rolls, Ph. D, har skrevet bøker ("The Volumetrics Weight-Control Plan" og "The Volumetrics Eating Plan") som inneholder diagrammer av mat og energi tettheter. Hvis du ikke har listene hendig, er en god tommelfingerregel at vannaktig mat og fiberrik mat er lavere i energitetthet. For eksempel, honningmelon, agurk og buljong-baserte grønnsaksupper er lite energi på grunn av sitt vanninnhold. De fleste frukter og grønnsaker er lavt i energi-tetthet både på grunn av sin høye vann og høyt fiber innhold. Fet mat er begrenset fordi de er høye energitettheten-bare en liten skvett olje eller smør inneholder mer kalorier enn to kopper grønn salat, for eksempel. Ingen matvarer er forbudt på volumetrisk spise planen, men dieters oppfordres til å begrense høy energitetthet mat til små mengder, og å fokusere på å få de fleste av sine daglige kalorier fra lav energitetthet matvarer.

Reduserer kaloriinntaket

Fordi volumetrisk kosthold oppfordrer deg til å spise lav energitetthet matvarer, er resultatet at du ender opp med følelsen mer full mens du spiser færre kalorier. Spise planer i Rolls 'bøker gir mellom 1600 og 2000 kalorier per dag. Avhengig av størrelse, alder og aktivitetsnivå, kan den gjennomsnittlige kvinnen mister en halvkilo eller to i uken på 1600 kalorier, og den gjennomsnittlige mannen kan miste eller holde vekten på 2000 kalorier om dagen.

Legge Øvelse

Økende fysisk aktivitet er også en del av volumetrisk diett plan. Rolls antyder starter tregt om du er stillesittende og arbeide deg opp til 30 minutter til en time med trening de fleste dagene i uken. Rolls foreslår walking som en enkel måte å komme i gang, men noen calorie-brenning aktivitet er bra.

Holde en Journal

Rolls og andre som fremmer volumetrisk dietten antyder at det å holde en mat og aktivitet loggbok er en viktig komponent for å gjøre kosthold arbeidet lang sikt. Hun foreslår bare å logge hva du vanligvis gjør i en uke eller to for å få et inntrykk av hvor dine valg av mat og mosjon regime kan bruke forbedring. Så, hver uke, kan dieters gjøre små endringer i mat og mosjon planer.


Previous:hvordan du gjør en kolon renset uten smerter og kostnader Next:hva er fettforbrenning mat?

Relaterte artikler


 • hvordan vitaminer lavere kolesterol
 • hvordan å øke metabolismen å gå ned i vekt
 • om linfrø toksisitet
 • hvordan en overgang til et glutenfritt livsstil relativt smertefritt
 • hvordan prebiotika og probiotika arbeid
 • hvordan å behandle og forebygge hemorroider naturlig og smertefritt
 • Hvordan hjelper hoodia bistå i vekttap?
 • hvordan å slutte å drikke brus
 • Slik å forstå hvis vegetabilsk juice kan hjelpe deg å miste vekt
 • hvordan du endrer kosthold for å redusere leddgikt smerte
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com