hvordan salt øker blodtrykket?

Skrevet av: Line Eeg oppdatert: 2011-09-08

Anatomy

Nyrene Prosessen urin og balansere nivået av salt trengs i kroppen. I varmt klima og under fysisk anstrengelse, nyrene butikken salt og slipp det som trengs for å slå inn svette, som brukes til å kjøle ned kroppen. Med dietter høy i tilsatt salt, kan nyrene ikke riktig behandle ekstra byrde, og som salt beholder overflødig vann, er væsken presset gjennom sirkulasjonssystemet, søker utover press på blodårene. Når ytterligere press fortsetter over tid, blir blodårene stresset og tykkere og smale slik at overflødig væske å passere. Til slutt blir plassen tett og trangt, begrenser flyten av væske. Det tar mer og mer blod presset til å flytte væsker, som begynner å stimulere hjertet også. Hjertet er en muskel, og blir utvidet ved å måtte jobbe så hardt. Den økte trykket i sin tur ryggen opp til nyrene, noe som kan forårsake nyre-sykdom.

Blood Pressure

Blodtrykket målingene måle motstanden i hjertet mottar når pumpe væsker om vener og arterier, og hvor lang tid det hviler mellom pumping. Når blodtrykket opplesninger øke til mer enn 140 over 90, kan kardiovaskulær sykdom oppstå. Senking salt inntak, og oppbevaring av væsker, bidrar til å senke blodtrykket ved lindrende hjertet av overaktiv krav. Et sunt inntak av salt består av mindre enn fem gram per dag. Salt brukes som konserveringsmiddel, og er lagt til de fleste bearbeidet mat. Les etiketter for å finne saltinnholdet. De som arbeider for å senke blodtrykket bør redusere inntaket av salt så mye som mulig. En av de beste måtene å redusere saltinntaket er å eliminere saltshaker fra tabellen og bare bruker salt som er allerede inkludert i maten.

Hypertension

Hypertensjon er en hjertesykdom som oppstår når hjertet er gjentatte ganger oppfordret å pumpe raskere og hardere enn den var opprettet for å gjøre. Hypertensjon, også kalt høyt blodtrykk, resultatet fra videreført unormalt trykk på veggene i blodårene. Salt er laget delvis av natrium og er et naturlig forekommende stoff i mange matvarer. Et sunt kosthold inneholder nok natrium for kroppen å fungere uten noen ekstra salt tilsatt. Natrium som påvirker nyrene og blodtrykket er også til stede i andre matvarer som monosodium glutamat (MSG), en vanlig ingrediens i kinesisk mat. Bearbeidet mat som kan føre til hypertensjon inkludere forberedt kjøtt som bacon, pølse og lunsj kjøtt. De fleste tørket og hermetisk supper er høy i tilsatt salt og krydder, syltet mat og snacks.


Previous:hvordan du gjør en kolon renset uten smerter og kostnader Next:hva burde jeg spise for å rense min kolon?

Relaterte artikler


 • Slik: figur: kalorier vs gå den av
 • Hva gjør kolesterol?
 • hvordan vet fordelene ved å spise laks
 • kan kroniske leddsmerter reduseres med viktige næringsstoffer?
 • hvordan bli slank lår
 • hvordan gjøre trene og komme i form moro
 • hvordan å slutte å drikke brus
 • hvordan våren vekter arbeid?
 • hvordan salt øker blodtrykket?
 • mest effektiv diett uten å ta piller
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com