hvordan sjekke oppskrift ernæringsmessige verdier for gratis

Skrevet av: Christian Boreg Lars oppdatert: 2011-09-09
Du har kanskje noen diett restriksjoner, eller kanskje du bare nysgjerrig på den ernæringsmessige verdien av oppskriftene du gjør for din familie. Holde orden på kalorier, kalsium, natrium og andre ingredienser er vanskelig hvis du ikke har næringsinnhold for alt du spiser. Med riktig informasjon og litt matematikk, kan du lage dine egne ernæringsmessige faktaark for din personlige oppskrifter for gratis

Du trenger:. .
Pencil
Paper.
Kalkulator.
Computer.
Internett-tilkobling.


en.
Den enkleste måten å få gratis næringsinformasjon for oppskriften din er å bruke en oppskrift nettsted. På disse nettstedene, skriver du hver ingrediens, samt hva som ville bli betraktet som en tjener størrelse for oppskriften din, og den vil automatisk generere et ernæringsmessig faktaark for deg. Du vil sannsynligvis må registrere deg for en gratis medlemskap på en oppskrift nettsted for å bruke denne funksjonen. Du kan finne mange oppskrift nettsteder ved å utføre et søk på nettet hvis du ikke allerede bruker gratis oppskrift nettsider.
To.
Hvis du ikke kan eller vil delta i en gratis oppskrift nettsted , kan du fortsatt beregne den ernæringsmessige verdien av din oppskrift på egen hånd. Skriv ned listen over ingredienser og mengder av hver ingrediens. Se opp næringsinformasjon for hvert element på listen din. Elementer som er pakket vil ha denne informasjonen på etiketten, og de fleste ernæring faktum etikettene er brutt ned pr porsjon. Du kan bruke en oppslagsbok, eller gå online for å slå opp ernæringsmessige informasjon om ingredienser som er umerket, som frisk frukt, kjøtt eller grønnsaker. Lag en egen kolonne for hver ernæringsmessige verdien du vil spore, for eksempel kalorier, fett, natrium eller enkelte vitaminer.
tre.
Du må beregne den ernæringsmessige verdien av beløpene du bruker for oppskriften din. Multipliser mengder av ingredienser av ernæringsmessige verdier gitt å komme opp med totalt for hver ingrediens's kolonne. For eksempel, hvis du bruker en hel boks med pasta, multipliser ernæringsmessige informasjon per porsjon for kalorier etter antall porsjoner i boksen. Dette vil gi deg den totale mengden kalorier for pasta som brukes i oppskriften din. Gjør dette for hver ingrediens i oppskriften din.
fire.
Legg alle verdiene i hver kolonne for å komme opp med totalen for hver ernæringsmessige verdien du har valgt for oppskriften din. Hvis du ønsker å bryte det ned per servering, dele Totalsummen av antall porsjoner i oppskriften din. Dette vil gi deg den samme typen ernæringsmessige fakta du ser på ernæring faktum etiketter.
Fem.
Hvis du har et regneark program på datamaskinen din og du vet hvordan du bruker den, kan du opprette et regneark med den samme informasjonen som er oppført i trinn 2 til 4.

Tips og advarsler


 • Inkluder alle ingrediensene, også de som brukes i svært små mengder, for den mest nøyaktige ernæringsmessige verdi for oppskriften din.


 • Previous:hvordan du gjør en kolon renset uten smerter og kostnader Next:hvordan du bruker en Oster mat dampbåten

  Relaterte artikler


 • hvordan å trene for en 5k maraton
 • vitaminer som er essensielle for huden
 • de helsemessige fordelene av silika
 • hvordan linfrøolje hjelp med kosthold?
 • hvor å miste vekt på et stramt budsjett
 • hva er jern brukes til i kroppen?
 • hva gjør leveren gjøre med aminosyrer?
 • hva er en rensende diett og hvordan fungerer det?
 • hvordan å gjøre denne sommeren som forandret livet ditt
 • matvarer for å kurere menstruasjonssmerter
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com