ikke kaffe øker forbrenningen?

Skrevet av: Vivian Håndstad oppdatert: 2011-09-14

Koffein

Den koffein i kaffe er en sterkt stoff som bærer mange bivirkninger. Koffein er svært avhengighetsskapende og forårsaker alvorlige abstinenssymptomer når bruken er stoppet. Kroppen absorberer koffein og ruter det gjennom blodet svært raskt. Det er fortsatt i kroppen fra tre til syv timer. Høye konsentrasjoner av kaffe kan gjøre hjertet slå fortere og det også constricts vener som omgir hjernen. Koffein fungerer også som et vanndrivende grunn av hastigheten som den er behandlet gjennom leveren.

Metabolism

Som det reiser over hele kroppen, koffein øker metabolismen med ca 10 prosent. Kvinner metabolisere koffein om lag 25 prosent raskere enn menn. Metabolic rate er fortsatt høyest i løpet av de første tre timene etter inntak av koffein. Plasma, insulin og karbohydrater absorpsjon forblir nivå i denne perioden, mens fatty acid stiger, resulterer i økt fettforbrenning. Koffein har vært brukt som en vekt-tap mekanismen på grunn av dette fenomenet, men må være oppvarmet av bivirkninger. Studier viser at mennesker kan tåle opp til omtrent åtte gram koffein eller fem på seks kopper kaffe om dagen uten bivirkninger. Giftig nivåer begynne å skape alvorlige komplikasjoner etter mer enn 10 gram koffein.

Effekter

Koffein er et sentralstimulerende som øker hjertefrekvensen og mental skarphet. Mens blodet pumper raskere, den metabolske rate øker. Det sentrale nervesystemet påvirkes i hovedsak av koffein forbruk og får kroppen til å forbrenne mer kalorier. For mange mennesker, koffein forbruk avbryter søvn, fører til nervøsitet og magetrøbbel. Syre fra kaffe kan føre reflux og sår i magen dersom det tas kontinuerlig på tom mage. Kaffedrikking har også en thermogenic effekt på kroppen fordi det tar mer kalorier å brenne og forbrenne ingrediensene enn det som er iboende i stoffet. Kaffe i seg selv har ingen kalorier og er derfor en svært termogenetisk produkt. The National Institutes of Health fant at kaffen som har blitt behandlet med urte kosttilskudd som krom økte metabolske thermogenic egenskaper drikker enda mer. Ernæringsmessig bedre kaffe, for eksempel JavaFit, kan bidra til å øke hviler metabolsk tall og fremme vekttap og fettreduksjon. JavaFit er tilgjengelig på enkelte treningssentre som Gold's Gym og Powerhouse Gym og drikke detaljister Juice Zone og City Blends. Den forbedrede kaffe også kan kjøpes online direkte fra produsenten.


Previous:hvordan du gjør en kolon renset uten smerter og kostnader Next:hvordan få en kropp mer basisk

Relaterte artikler


 • hva er på en diabetiker diett?
 • hvordan å lage en oppskrift på tørket tomat med pasta
 • hvordan å miste fett og få muskler
 • hvordan linfrøolje hjelp med kosthold?
 • de helsemessige fordelene av ingefær
 • hvordan å redusere appetitten naturlig
 • hvordan lipozene fungerer
 • hvordan å lindre og forebygge smerter i korsryggen
 • hvordan l-karnitin arbeid?
 • medisiner og mat å avlaste nedre abdominal gass smerter
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com