kolon renset prosess

Skrevet av: Anne Brit Lystrup oppdatert: 2011-09-04

Hvorfor en Kolon Renset?

Tykktarmen, som er den nederste delen av tykktarmen fører til endetarmen, er ansvarlig for lagring av avfall, absorberer vann og opprettholde en sunn elektrolytt-og væskebalansen. Tilhengere av kolon renser hevder at skadelige giftstoffer bor i våre kolon som kan føre til vanlige helseproblemer som akne, forstoppelse og til og med astma. De mener rensing av tykktarmen kan gjenopprette kroppen til en sunnere tilstand.

Før Cleanse

Noen mennesker som rens hevder at en kort raskt (en dag eller to) hjelper bedre rensing prosessen, men en rask isn ikke nødvendig. Hvis du gjør det raskt, sørg for å fortsette salt og vann inntak og /eller å drikke ferske grønnsaker eller frukt juice. Hvis du ikke fort, kutte ut alle unødvendige medisiner noen dager før du begynner på rens. Noen anbefaler å kutte ut unødvendige kosttilskudd og vitaminer også, men vitaminer kan være avgjørende for å opprettholde næringsstoffer under rens. Enten du fort eller ikke, bør du slutte å spise junk food som koffein, sjokolade og bearbeidet mat et par dager før du begynner å rense og hele rens.

De første dagene

Gjennom den rensende diett, du må huske å drikke en blanding av phsyllium skrelle og betonite leire oppløst i vann. For de første 3 dager, bør du drikke dette en gang om dagen, 2 timer før eller etter et måltid. Ikke drikk den med mat.

Gjennom Cleanse

Gradvis øke det daglige inntaket av psyllium husk /betonite leire drikke. På dager 4 til 6 av rens, ta drikker dobbelt. Drikk tre glass på Dag 7. Etter det, drikker det 4 eller 5 ganger om dagen for resten av rens. Øk inntaket av rent vann og frukt-og grønnsaksjuice, også, gjør så renselsesprosess ikke gjøre deg dehydrert. I løpet av rens, vil kroppen eliminere "gode bakteriene" samt giftstoffer, ta en pro-biotiske vil gjeninnføre de gode bakteriene til kroppen din. Hver dag i rens, bør du enten utføre en klyster eller saltvann flush, som holder elimineres giftstoffer fra kommer inn i kroppen gjennom anus. Å utføre en saltvann flush, drikker 2 liter saltvann det første om morgenen. De fleste renset for 2 til 4 uker.

Alternative Renser

For en mindre intens rens, kan du bruke renseprodukter som Colonix stedet for psyllium husk /betonite leire blanding.

Mixed Anmeldelser

Vet før du starter rens som hovedsakelig anekdotiske bevis støtter kolon renser. Få vitenskapelige studier har vært gjort om fordelene eller risikoen forbundet med kolon rensing. Før du starter et kolon renset, sørg for å sjekke med din fastlege for å unngå helserisiko.


Previous:hvordan du gjør en kolon renset uten smerter og kostnader Next:om HDL kolesterol

Relaterte artikler


 • Slik: figur: kalorier vs gå den av
 • hvordan å gå ned i vekt ved å spise mer
 • hvordan en overgang til et glutenfritt livsstil relativt smertefritt
 • hvordan du får vitamin D kilde for dagen
 • hva er faren for å ta slankepiller?
 • hvor å miste vekt spise fast food
 • hvordan karbohydrater funksjon i kroppen?
 • hvordan stoppe sen kveld nibbling
 • hvordan å tørre frukter for god ernæring
 • hvordan våren vekter arbeid?
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com