hva slags mat er høy i alkaliske?

Skrevet av: Mona Storm Nilsen oppdatert: 2011-10-28
Maten du spiser blir fordøyd og metaboliseres og så de slipper enten alkaliske eller sure energien i blodet. Forbruker høye alkaliske matvarer vedlikeholder kroppens riktig pH (potensialet til hydrogen) balanse, som beskytter deg fra sykdom. En normal pH anses å være 7 på en skala fra 0 til 14 og noe over standarden er avtalt å være alkaliske, mens alt under er surt. Selv syreholdig mat er nødvendig i god balanse, er det høye alkaliske matvarer som i alternativ medisin, er de fleste som grunnlag for å gjenopprette eller forbedre helsen.

Identification

Disse matvarer inneholder de høyeste nivåene alkaliske og er best spist når pH-verdien er svært lav: asparges, løk, persille, spinat, brokkoli, hvitløk, sitron, grapefrukt, lime, vannmelon og mango.

Typer

Mange matvarer har moderate alkaliske nivåer, og kan være kostholdet hjelpemidler når pH-nivå er ikke farlig lavt, men må økes : okra, squash, squash, carob, salat, rødbeter, grønne bønner, fiken, meloner, druer, papaya, kiwi, epler og pærer.

Hensyn

Foods med lavere alkaliske nivåer komplettere kosten bra når pH-verdien er på sitt rette nivå. Disse inkluderer:. Gulrøtter, tomater, mais, kål, banan, ananas, avokado, fersken og kirsebær

Fordeler

En diett full av high alkalisk mat er mest gunstig når den er riktig balansert med syrlig mat og når inntak av gjær og sukker er på et minimum.

Funksjon

Den pH i blodet er sagt å være 7,4, som regnes som basisk og på et nivå opprettholdes for forsvarlig helse. Det finnes flere produkter tilgjengelig som du kan måle kroppens pH og bruke resultatene til å avgjøre om du bør øke eller redusere mengden av høye alkaliske matvarer i kostholdet ditt.

Advarsel

Et uvanlig høyt alkaliske nivå er kjent som alkalose og oppstår når det er overdreven alkali i blodet og ikke nok syre. Lidelsen forårsaker muskelkramper, spasmer og rykninger og høye alkaliske matvarer bør unngås når tilstanden foreligger.


Previous:hvordan du gjør en kolon renset uten smerter og kostnader Next:hva slags mat er i en lav-carb diett?

Relaterte artikler


 • hvordan komme vitaminer fra naturlig mat uten kosttilskudd
 • hvordan å øke metabolismen å gå ned i vekt
 • hvordan gjøre små endringer som positivt påvirker din helse og vekt
 • hvilke matvarer inneholder vitamin a?
 • hvordan du velger kosttilskudd som vil hjelpe deg å leve lenger
 • mat på maker kosthold
 • hvordan gjøre enkel sunn fastfood
 • hvordan bruke cayennepepper for leddgikt smerte
 • hvordan å bli motivert og gå ned i vekt
 • liste over matvarer som hjelper lavere kolesterol
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com