hvordan å lage en sunn vekttap menyen

Skrevet av: Line Eeg oppdatert: 2011-10-19
Menyene er ikke bare en fin måte å spare penger mens innkjøp av mat, men de kan også hjelpe i vekttap. Når du tar deg tid til å skrive en sunn meny hver uke, sikrer du at du bare kjøper mat, og lage oppskrifter, som er riktig for din vekttap programmet. Hvis du aldri har skrevet en vekttap menyen før, er det noen tiltak du kan ta for å sikre at menyen er sunt, og som vil hjelpe deg å kaste de ekstra pounds
en.
Research dine daglige ernæringsmessige mål. Hver person er forskjellig og trenger forskjellig mengde av næringsstoffer hver dag. Heldigvis finnes det fantastiske nettsteder som Calorie Connect som gjør det enkelt å lære om hva kroppen trenger. Alt du trenger å gjøre er å registrere deg og svare på noen spørsmål om din vekt, høyde og alder, og du vil få en detaljert liste over de næringsstoffene du bør spise hver dag. Du får også tilgang til en praktisk journal som gjør det enkelt å holde orden på daglig mosjon og næringsstoffer du spiser.
to.
Plan å ha tre måltider og tre snacks hver dag. Mange gjør den feilen å kutte snacks ut av kostholdet sitt når man prøver vekttap. Dette er en oppskrift på katastrofe. Snacks hjelpe deg på rett spor og sikre at du ikke overspise på måltidsløsninger.
Tre.
Consult ernæring nettsteder for å hjelpe deg å velge sunn mat. Hvis du lurer på om en bestemt mat er sunt, det er online nettsteder som liste den ernæringsmessige verdien av mat. For eksempel lister The Daily Plate nettsted tusenvis av forskjellige matvarer, selv merkenavn produkter. Bare skriv inn navnet på mat eller produktet og du vil raskt lære dens ernæringsmessige verdi.
Fire.
Legg fullkorn side retter og fargerike frukter og grønnsaker. Hele korn er avgjørende for vekttap. Hele korn er lastet med fiber som bidrar til å holde deg full, og også bidra til å fjerne fett fra kroppen. Fargerik frukt og grønnsaker er lastet med næringsstoffer og er også lav i fett og kalorier.
Fem.
Velg menyelementer som fyller og tilfredsstillende. Et vekttap menyen bør være utformet for å hjelpe deg med å holde sporet. En måte å gjøre dette på er å oppsøke mat som holder deg full og fornøyd. For eksempel vil høy fiber snacks feste med deg lengre enn sukker fylt candy bar. Det kan ta noen uker å finne ut hvilke matvarer holde deg full og fornøyd, men det er viktig å finne matvarer som du er fornøyd med eller din vekttap programmet vil ikke lykkes.

Tips og advarsler


 • Den ernæringsmessige verdien av restauranten elementer kan også bli funnet på Internett, noe som gjør det enkelt å innlemme en natt ute i et vekttap meny.
 • Ikke sulte deg selv ved å hoppe over måltider når du prøver å gå ned i vekt.


 • Previous:hvordan du gjør en kolon renset uten smerter og kostnader Next:hvordan en vitamin C-mangel forårsaker forstoppelse?

  Relaterte artikler


 • hvordan spille squash og gå ned i vekt
 • ikke kaffe øker forbrenningen?
 • mat lave i glykemisk indeks
 • hvordan å steke uten olje
 • hvordan vite om du er virkelig sulten
 • om kronisk utmattelse kosthold hjem levering tjenester
 • hvordan å holde seg i form i college
 • hvordan du legger til mer fiber i kosten
 • hvordan å mentalt forberede seg på å miste vekt
 • hvordan vet fiber rik mat
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com