hvordan bruker cellene gjør mat med høyt protien for energi?

Skrevet av: Catrine Blikom oppdatert: 2011-10-15

Du trenger:
Citrus frukt
. Juicer.
1 ss.
 cornstarch.
Vann.
Varmekilde.
2 begerglass.
2 prosent jod-løsning.
15 ml test rør (1 per frukt testet).
Flere pipettene.
Hvitt papir.

Protein komponenter

Protein er et materiale som brukes til å bygge og reparere ethvert område av kroppen. Den spiller en viktig rolle i celle metabolisme og vekst. Dette materialet består av strenger av aminosyre molekyler som danner å gjøre det store komplekset protein molekyler. Med 20 forskjellige typer å jobbe med, kan aminosyre strenger sammen i ulike materialer. Som et resultat, forskjellige kombinasjoner form forskjellige typer proteiner som hver betjener spesifikke funksjoner innenfor en celle stoffskifte

Amino acid proteiner er delt inn i to hovedgrupper -. Nødvendige og unødvendige. Essensielle aminosyrer må hentes fra maten vi spiser, mens de som er unødvendige kan produseres av kroppen. Også kalt komplette proteiner, essensielle aminosyrer finnes i matvarer som biff, svinekjøtt, fjærfe, fisk, egg og melkeprodukter.

Cell Metabolism

Den aminosyrer ansvarlig for konvertering protein til energi kalles enzymer. Deres primære funksjon er å koordinere og kontrollere kjemiske reaksjoner i cellene. Også kalt metabolske enzymer, disse materialene begynner å behandle vårt matinntak i fordøyelseskanalen, deretter overføre de essensielle aminosyrene som finnes i maten i blodet vårt, og deretter inn i våre celler. Som karbohydrater og fett er cellenes primære kilde for energi, protein bare brukes som en direkte energikilde når karbohydrater og fett materialer er lave i tilbud eller mangler. Vanligvis skjer dette bare når en person er ekstremt underernært.

Stedet, er protein brukes som sekundær energikilde innen celle metabolismen. De essensielle aminosyrene stammer fra innkommende mat proteiner omdannes til glykogen og fett, og deretter brukt som energi. Slutten celle produkter av protein metabolisme er karbondioksid, vann, ATP, ammoniakk og urea.

Energi Produksjon

Den primære energien drivstoff for hver eneste celle i kroppen er ATP, eller adenosin trifosfat. For å produsere ATP, celler bruker en rekke forskjellige materialer, en av dem er protein. ATP syntase er et av de viktigste enzymene er ansvarlig for produksjon ATP. Dette er et protein-basert enzym. Uten ATP syntase, ville kroppen være ute av stand til å fortsette prosessene som trengs for livet. Cellevekst, reparasjon og beskyttelse ville opphøre.

Som de fleste enzymer, koordinerer ATP syntase de kjemiske reaksjoner i en celle stoffskifte. ATP syntase arbeider for å produsere ATP gjennom sin rolle i elektrontransportkjeden prosessen i å lage ATP. Som med alle enzymer, har ATP syntase spesifikke bindingssteder (ligander) som transport nødvendig materiell inn og ut av cellen. Samlet, de essensielle næringsstoffene vi får fra mat som er høy i protein gir materialer som trengs for å produsere energi i cellene.


Previous:hvordan du gjør en kolon renset uten smerter og kostnader Next:hvilke typer matvarer inneholder magnesium?

Relaterte artikler


 • hvordan du effektivt ned i vekt
 • hva er funksjonene i tarmfloraen?
 • bivirkninger av soya protein
 • hvordan bli motivert til å gå på gym
 • kan vitamin B12 forårsake ansikts hår vekst?
 • kosthold for menstruasjonssmerter
 • hvordan å tørre frukter for god ernæring
 • hvordan du kan overvinne food cravings
 • hvordan få pumpet opp for neste treningsøkt
 • hvordan å gå ned i vekt uten smerter
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com