hvordan du kan få helsemessige fordeler av pizza

Skrevet av: Lisbeth Bøe oppdatert: 2011-10-01
Det synes noen ganger at alt som smaker godt er usunt, men det kan overraske deg å høre at America's favorite snack mat kan ha litt helse dyder likevel. Når du bestiller at tykke pizzabit tynget ned med ost og pepperoni, kan du føle et stikk av skyld, men med noen modifikasjoner som stykke pizza kan bli del av et sunt og næringsrikt måltid. Hva er de helsemessige fordelene av pizza
en.
Grønnsaker
Hvis du ikke setter grønnsaker på pizzaen din, kanskje det er på tide å starte. Løk er rike på svovel-forbindelser og flavonoider som bidrar til å opprettholde et sunt immunsystem og kan redusere risikoen for visse typer kreft. Løk har også vist seg å fremme et sunt hjerte. Andre grønnsaker som kan legge antioksidant og ernæringsmessige punch til pizza er artisjokker, spinat, rød paprika, brokkoli, og til og med skiver av squash dampet. En veggis fylt pizzabit er en velsmakende måte å få din daglige vegetabilske kvoten.
to.
Lycopenes
Den deilige tomatsaus som gir et anstrøk av sødme til pizza din er en utmerket kilde til lycopenes. Lycopenes er naturlige karotenoider som gir tomaten dens rike, rød farge, for ikke å nevne noen veldig interessante helsemessige egenskaper. Lycopenes er sterke antioksidanter som studier har vist kan redusere risikoen for prostatakreft og bidra til å beskytte mot hjertesykdom. Det er best å få lycopenes fra tomatsaus snarere enn hele tomat siden behandlingen involvert i å lage sausen gjør lycopenes lettere for kroppen å absorbere og prosess.
tre.
Calcium
At laget av ost som gjør din pizza slice rik og gooey er en god kilde til kalsium bein bygning. Noen studier har også vist at en høy kalsium diett kan bidra til å redusere risikoen for tykktarmskreft. Til tross for disse fordelene, er ost også høy i fett, så kuttet osten i to og dobbelt opp på tomatsaus for et sunnere pizzabit.
Fire.
Helkorn Crust

Selv pizzabunn kan være sunt dersom laget av hele korn. Før du gjør ditt neste hjemmelaget pizza, søke på internett for en oppskrift for hele korn pizzabunn, og du skal legge fiber til hver deilig bite du tar.


Previous:hvordan du gjør en kolon renset uten smerter og kostnader Next:hvordan å forstå de helsemessige fordelene av hibiscus te

Relaterte artikler


 • hva er på en diabetiker diett?
 • hvordan å opprettholde en sunn vekt i sommer
 • hvordan å forstå de helsemessige fordelene av hibiscus te
 • om phentermine
 • hvordan å overtale folk til å spise sunt
 • om HDL kolesterol
 • vitaminer som er essensielle for huden
 • hvordan forskning omega 3 fiskeolje for smerte
 • hvordan du får barna til å spise mer frukt
 • hvordan du kan redusere grått hår gjennom ernæring
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com