hvordan finne riktig mat for en diett

Skrevet av: Anne Brit Lystrup oppdatert: 2011-10-05
Stikker til kjepphest dietter er vanskelige nok uten kjedsomhet at det meste av mat valg stede. Ikke bare har de fleste nye dietter strenge valg av mat, men mange av de valgene er vanskelige å finne eller er helt fremmede for dieter. Finne riktig mat for en diett kan endre måten du ser, føler og hvor lenge du holder deg med kostholdet ditt
1. .
Mål for dine personlige mål gjennom valg av mat. Hvis du prøver å gå ned i vekt, så du trenger for å få mat som ikke bare er lite mettet (dårlig) fett, men også kan bidra målrette bestemte tilhørende problemer som høyt blodtrykk. Mat som er laget av hel hvete, havre og kli bidra til å holde blodårene rene og lavere kolesterol og blodtrykk. På den annen side, hvis du prøver å få vekt, må du kanskje øke ditt inntak av karbohydrater med mat som pasta, hvitt brød eller til og med gode stivelse finnes i poteter.
To.

Tenk utenfor linjene. Shopping for ferske varer når i dagligvarebutikk betyr som regel at du vil få en sunnere versjon av mat i forhold til sine behandlet kolleger. Prøv å holde seg ute av interiøret øyene i en matbutikk for å få mat som virkelig vil gjøre en forskjell i kostholdet ditt. Oppsettet for de fleste dagligvarebutikker har ferske matvarer på ytterveggene og disse generelt har mindre konserveringsmidler, sukker (høy fruktose mais sirup) og mindre tungmetaller som kan skade systemet.
Tre.

Shop for en rekke matvarer til tilstrekkelig behovene i kostholdet ditt. De fleste dietter ønsker å begrense mengden mat du spiser, og selv om det kan være nødvendig, en av de beste tingene du kan gjøre er å kvantifisere hva slags mat du får. Få et stort utvalg av frukt, grønnsaker, nøtter og andre proteiner er avgjørende for å opprettholde et sunt kosthold. Selv om du supplere din diett med en multivitamin, er det bedre å få alle dine behov naturlig fra maten du spiser. Som en tommelfingerregel, prøve å få produsere i alle forskjellige farger som det ofte er en indikasjon på et annet næringsstoff det vil gi.
Fire.
Planlegg et skritt foran. Finne riktig mat for en diett bør også inkludere forebygging fordeler. Ved hjelp av alder eller familie helserisiko historie som et mål å lage en diett er en god måte å planlegge ett skritt foran. Kraften til forebygging gjennom kostholdet ditt er multiplisert når du mate immunforsvaret maten den trenger for å være beskyttet.
Fem.
Fokuser på hva du kan spise. Det er sant at noen dietter krever at vi Hunker ned og spise ting vi ikke nødvendigvis liker, men maten du velger bør være av det mangfoldet som både bedre helse og vil ikke føre til at du avviker. En av de tingene å huske på er å holde seg unna mat du er allergisk eller har dårlige reaksjoner fra å spise. Få matvarer vet du at du vil spise og som de fleste av tiden vil gjøre det enklere å velge mat og skape et kosthold du kan trives med.

Tips og advarsler


 • For mer spesifikke kropp type dietter, vurdere å se en kostholdsekspert før nye kostvaner. Dette vil sikre at maten du velger for en diett er riktig.
 • Kontakt lege før du starter nye kosthold og treningsprogrammer.


 • Previous:hvordan du gjør en kolon renset uten smerter og kostnader Next:hvordan du ned i vekt

  Relaterte artikler


 • hvordan å mestre vekttap ved å spise sunt
 • hvor å miste vekt på en noen få dager med enkel diett plan
 • hvordan du effektivt ned i vekt
 • hvordan å trene for en 5k maraton
 • hvordan å holde seg slank etter et vekttap
 • hva er fordelene av retinol?
 • hvordan du kan redusere fettinntaket i kosten
 • hvordan lipozene fungerer
 • hvordan å bryte en dessert avhengighet (og vite om du har en)
 • Hva er hoodia godt for?
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com