hva er bivirkningene av omega 3 fiskeolje?

Skrevet av: Trine Mørland oppdatert: 2011-11-01
Essensielle fettsyrer (EFA) er nødvendig på daglig basis for å opprettholde riktig utførelse av alle kroppens systemer og å maksimere god helse. De to EFAs er omega 3 og omega 6, og fordi verken er produsert av kroppen, må de legges regelmessig gjennom kosten kilder. Omega 3 fettsyrer finnes i slik fisk som laks, tunfisk, ferskvann ørret, sardiner og sild. Forskning har vist at fordelene av omega 3 fiskeolje --- i flytende eller kapselform --- omfatter forebygging av koronar hjertesykdom, regulering av blodtrykk, korrigering av kolesterolnivået og lindring av smerte fra leddgikt, migrene og andre inflammatoriske problemer . . Det er også ansett som hjernen mat, og bidrar til å forebygge depresjon, Alzheimers og demens

Side Effects

Det er svært få side effekter forbundet med å ta omega 3 fiskeolje, og den er klassifisert av US Food and Drug Administration som GRAS (vanligvis regnet som trygt) i kosten. De få bivirkninger som har blitt omtalt er vanligvis små, slik som raping, eller en "fishy" ettersmak. Men, kan det også være tilfeller av dårlig fordøyelse, kvalme eller diaré hvis kroppen ikke blir brukt til å fordøye EFAs finnes i fiskeolje.

Bleeding

Det har vært noen bevis for at uvanlig høye doser av omega 3 fiskeolje kan øke risikoen for blødninger for de som bruker blodfortynnende, eller tar høyere enn vanlig doser av aspirin.

Blood Sugar

Noen pasienter med type 2 (voksen alder) diabetes har vist en svak økning i blod sukker nivåer i begynnelsen av å ta omega 3 fiskeolje, men ingen signifikant langsiktige bivirkninger har blitt funnet.

forurensinger

Siden FDA regulerer ikke kosttilskudd, renheten av fiskeolje produkter, og dermed deres effekter, kan variere. På grunn av dette, kan enkelte tilskudd inneholder små spor av miljøgifter som kvikksølv, eller plantevernmidler. Deres tilstedeværelse kan være skadelig for både små barn og gravide eller ammende kvinner.

Rash

Althoug svært sjeldne, folk som er allergisk mot fisk har rapporterte tilfeller av utslett etter inntak av omega 3 fiskeolje.

Forebygging

Forskning de ulike fiskeolje kosttilskudd på markedet for å finne de som er ansett som "farmasøytiske grade", eller som anbefales av leger. De pleier å være mer forsiktig raffinert og konsentrert, forlater dem fri for forurensninger og proteinet som forårsaker allergiske reaksjoner. For å unngå gastrointestinale bivirkninger, start ved å ta lave doser av fiskeolje supplement og gradvis øke dosen. Dette vil gi kroppen din tid til å tilpasse og utvikle de riktige enzymene for å fordøye oljen. For å redusere dårlig fordøyelse, kvalme eller diaré, alltid tar fiskeolje kosttilskudd sammen med mat.


Previous:hvordan du gjør en kolon renset uten smerter og kostnader Next:å spise med hoodia patch

Relaterte artikler


 • hva er den ernæringsmessige verdien av vannmelon?
 • hva slags mat er i en lav-carb diett?
 • hvordan å gå ned i vekt med mind control teknikker
 • hvordan du får passe for kvinner med ikke nok timer i døgnet
 • sunne måter å diett for ungjenter
 • ikke kaffe øker forbrenningen?
 • hva er mangostan juice brukes til?
 • hvordan vet fordelene ved å spise laks
 • hvordan å gå ned i vekt med seks star muskler myse
 • hvordan å holde seg til en fitness rutine
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com