hvordan å lage et effektivt treningsprogram

Skrevet av: Vivian Håndstad oppdatert: 2011-11-16
Opprette et treningsprogram som passer vår daglige rutine kan være utfordrende hvis det ikke gjøres riktig. Lær de 10 beste måtene å passe et treningsprogram i planen

Du trenger:.
Motivasjon
Mål.
Desire.


en.
Hvis du er som folk flest, å finne tid til trening er vanskelig. Her er min "topp 10" tips for å hjelpe deg i denne søken . .
Gjør ditt treningsprogram en prioritet. Vi har alle finne tid til å nyte de tingene som vi liker oss. Hvis jeg fortalte deg at jeg skulle gi deg en $ 1000 dollar hvis du fulgte en treningsprogram hverdagen for de neste 30 dagene, kan du gjøre det? Selvfølgelig kan du, fordi det ville plutselig blitt en prioritet. Hvis du er seriøs om å finne tid til treningsprogrammet ditt, så det må være en prioritet i livet ditt.
To.
Block bestemte perioder hver dag for ditt treningsprogram. På denne måten blir en del av din daglige rutine akkurat som å pusse tennene eller vaske ansiktet (jeg håper du). Kraftig vokte ære denne gangen for ditt arbeid ute. Dette er din tid til å ta vare på deg selv.
Tre.
Du skal planlegge treningsprogrammet ditt første om morgenen. Dette er når treningstid er minst sannsynlig å bli forstyrret av andre ting.
fire.
Slå av TV Den gjennomsnittlige voksne bruker 16 timer per uke ser på TV. En av mine studenter fortalte meg at hun bestemte seg for å bare se på TV i løpet av hennes treningsprogram. Du kan ikke være interessert i å ta den så langt, men du kan sikkert kutte ut et par timer med TV-en uke for å få tid til treningsprogram.
Fem.
Start treningsprogram tidlig i morgen. Prøv å gå å sove litt tidligere og stå opp litt tidligere slik at den treningsprogram vil være det første du gjør om morgenen.
6.
ditt treningsprogram kan til og med 30 minutter på lunsjpause.
7.
Du bør installere noen form for bok innehaveren eller Boken rack for ridning tredemølle slik at du kan lese under treningsprogram
8.
Når du vandrer rundt i nabolaget Visit med vennen din heller enn å sitte på sofaen.
9.
Ta et par dager til å skrive ned hvordan du bruker tiden din hverdag. Bestem hvordan du kan bedre bruke tiden din til å passe i ditt treningsprogram.
10.
Lag ditt treningsprogram så behagelig som mulig. Du vil være mye mer sannsynlig å finne tid til ting du liker.


Previous:hvordan du gjør en kolon renset uten smerter og kostnader Next:hvordan å spise på en amerikansk buffet restaurant uten å ødelegge din diett

Relaterte artikler


 • hvordan å skjære ned på fet, til rødt kjøtt redusere leddgikt smerte
 • hvordan å vedlikeholde din helse ved å drikke vann
 • hvordan å forstå effektene av slanking
 • hvor å miste 10 pounds fort med disse enkle sunne vekttap tips
 • hvordan å gå ned i vekt å spise krydder
 • hva er lipoflavonoid brukes til?
 • hvordan kosthold for nybegynnere
 • hvordan du bruker oksygen diett for å miste vekt
 • hvor å spise riktig
 • hvordan å holde seg i form i college
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com