hvordan å miste vekt og føler deg bedre om deg selv

Skrevet av: Anne Brit Lystrup oppdatert: 2011-11-15
Jeg trenger å gå ned i vekt. Det synes som om dette temaet er alltid i tankene våre. Etter år med kjempet min vekt har jeg endelig erobret min avhengighet til mat, og håper at denne artikkelen vil hjelpe de som sliter med samme avhengighet

Du trenger:.
Venner


en.
SET A GOAL!
nå prøve og sette et realistisk mål og ikke u00A3 30 i 2 uker. Prøv for 1-u00A3 3 i uka. Du kan gå ned i vekt.
To.
SET UP A BUDDY SYSTEM!
Det er så mye lettere å komme seg ut og gå eller spise riktig du har en venn hjelpe deg ut. Hvis du har en venn du kan stole på det-det er så mye lettere å gå ned i vekt.
Tre.
GET UP og kom i gang!
For meg jeg ikke kunne forstå hvorfor jeg var økende vekt. Var det virkelig fordi jeg liker å sitte på sofaen og gjøre ingenting? Ikke misforstå jeg pleide å være veldig atletisk, og jeg elsker å gjøre ting. Det bare virket som jeg ikke kunne komme meg ut døren.
Gå en tur, bade, gå til gym
fire.
STOPP overspising !
Jeg er ikke fan av dietter der du ikke kan spise det eller det. Jeg liker mat og jeg tror det er her for oss å nyte og ikke å straffe oss. Men som alt mat er ment å gi oss drivstoff for kroppen vår hvis du spiser mer enn du trenger det går rett til baken.
Alt jeg gjorde er å slutte å spise hele dagen lang. Jeg spiste bare når jeg var sulten, og lært at det er ok å ha matrester. Spis mindre mat-Spis bare det som kroppen din trenger.
Fem.
IKKE GI OPP!
Du kan ikke endre over natten så fortsette og snakke med kameraten din å komme deg gjennom vanskelige tider. Hvis du begynner å spise mindre og bli mer aktiv du kommer til å gå ned i vekt.
6.
En. Satt som mål
to. Få en kompis
tre. Get Moving
fire. Spis mindre mat
fem. Ikke gi opp

Tips og advarsler


 • Hold styr på hva du spiser i en uke du kanskje bli overrasket hjemme mye vi kan konsumere uten å vite det.


 • Previous:hvordan du gjør en kolon renset uten smerter og kostnader Next:hvordan du beregner din BMI eller body mass index

  Relaterte artikler


 • matvarer med høyt nivå av vitamin A
 • effekten av whey protein tilskudd
 • hvordan å bli motivert og gå ned i vekt
 • hvilke matvarer produserer alkaliske?
 • hvordan galleblæren kosthold
 • hvordan finne alternativer til Hydroxycut for fett tap
 • Hvordan velge en online vekttap fellesskapet
 • hvordan løs vekt spise alt du vil ha
 • hvordan du ned i vekt
 • hvordan å håndtere food cravings
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com