hvordan løs vekt spise alt du vil ha

Skrevet av: Anne Marie Jensen oppdatert: 2011-11-05
Fedme er en av de ledende helseproblemer i USA. Fast food, fet mat, sunn mat laget for å smake like rask og fett mat . . . Det kan alle bli veldig forvirrende. Spesielt for kroppen din. Stoffskiftet blir bedømt av ikke bare hvordan du spiser, men ved det. Jeg skal fortelle deg hvordan du starter å miste vekt og få det metabolisme ned slik at du kan spise så mye du vil som den "magre tispene '. Mens han fremdeles spise et sunt måltid plan for å starte opp. Hvordan vet jeg dette vil fungere? Jeg har prøvd alle slags dietter, shakes magi og etc, sammen med min familie. Ingenting ser ut til å fungere for noen av oss, og spesielt ikke for meg, bortsett fra et sunt måltid plan og trener hver dag

Du trenger:. .
Viljestyrke
Hjem Gym, Wii Fit, Gym Membersip eller lignende
.
Grønnsaker -. MASSE vegetabes MobiltelefoniKylling, fisk-NO svinekjøtt
. Rødt kjøtt.
Desert.
Vann eller te, ingen brus.
.


en.
Gå til kjøleskapet ditt. Ta en titt rundt. Nå, siden vi akkurat har begynt, jeg beklager å si, er det noen ting i det som må gå. Først: Soda. Kast ut eller gi bort alle dine brus. Even kosthold. Regelmessig brus inneholder ikke bare sukker, men salt. Selv kosthold har fortsatt salt. Dette øker vekten din med vann. Det er også triks kroppen din til å tro at du nettopp har hatt noe søtt og kalori laden. Kroppen din avgjør hvor mange kalorier å brenne ut av deg ved smaken av maten din. Iskrem, og andre søtsaker bør gå også. Men, her er fangsten: Hold en søt ting som ER IKKE kosthold. Enten det er is eller kake. Hold det, vil du se senere. Også kaste ut halvparten din tilførsel av rødt kjøtt-ja, det er yummy, og du vil ikke tenke for mange kalorier, men det er relatert til for mange hjerte problemer, og de kalori detaljer er vanligvis laget av av prima kjøtt med lite fett. Ikke dagligvarebutikk ting.
To.
Enten få et treningsstudio system, en Wii og Wii Fit, eller en gym medlemskap. Poenget er å få opp av sofaen og trening i minst 30 minutter hver dag. Prøv å starte med noe lav effekt. Slike som sit ups, crunches, push ups, yoga, staionary øvelser. Øk tiden trener med 10 minutter i måneden.
Tre.
En skritteller kan komme til nytte også. Bruk det for en vanlig dag. Hvor mange skritt tok du? Ok. I morgen, tar 10 flere. Hvorfor bare 10? Fordi den beste måten å miste vekt er sakte, få kroppen til å arbeide utenfor mer uten å blåse i fløyta og sier "hei vi er inn i en krise periode, sette lokk på fettreserver". Ja. Kroppen din vil faktisk si det. I gamle tider da vi alle var nomader, var dette en integrert del av vår overlevelse fra ett måltid til den neste. Tilbake da, hvis det skulle være en stund til neste måltid, kunne vi ikke råd til å miste vår energi reserver så fort.
Hvis du begynner å føle godt gå, prøve og gå for minst 6000 skritt pr dag. Leger sier dette er mengden av tiltak for å ta for å begynne å få fordeler. Hvis du liker å gå nok, kan du selv gjøre det ditt trene så lenge du gjør det i minst 30 minutter rett.
Fire.
Ok, trening lexture over. Tilbake til maten. Visste du kaster alt ut? Bortsett fra den ene søte ting? Bra. Nå, som en søt ting, gjett hva? Du får bare en halv porsjon. Og først etter at du arbeider ut. Ja, jeg vet. Høres gal, men hvis du bare starter ut på trening, kan det hende at viljestyrke trenger et løft for å holde den opp. At bit av iskrem eller kake vil gjøre utslaget. Men som vi først er i ferd med å gå ned i vekt, det er alt du får av søte ting. Ikke legg sukker (eller søtningsmiddel) å te din. Faktisk, spesielt ikke søtningsmiddel. Sukker, om mulig er faktisk bedre. I motsetning til søtningsmiddel, når den berører tungen, gjenkjenner tungen "søt" og muligheten for kalorier forteller kroppen din "Hei, vi trenger ikke å brenne så mange kalorier i dag '. Det er derfor å spise så mye sukker og søtsaker gjør deg trett. Etter først brenning og lagring av sukker, kroppen din, fordi den søte smaken sa "ikke brenne det fett", ikke kroppen din ikke trekke så mye som det kunne fra at energi kilde.
Fem.

nå, på hva du kan spise. Grønnsaker. Helst rå, men dampet er alright. Bare se på sauser. Selv fettfattig dressing kan være farlig hvis du bruker for mye. Og se på salt, som det vil bidra til vann vekt. Noen restaurant gjør dampet vanlig grønnsaker, men det er egentlig bedre å gjøre dem hjemme, så noen ganger restauranter, i et forsøk på å gjøre maten smaker bedre, vil legge smør og salt. Med mindre hvis det er en absolutt må, ikke legger til disse. Hvis det er, sakte og gradvis redusere beløpene du bruker før du kan spise bare grønnsaker. Det, eller gå cold turkey, etter en stund, vil du faktisk liker smaken av ren grønnsaker. Stol på meg på denne. Jeg har ikke noen medisinske mumbo jumbo eller rasjonalisert teori fra alle neutritionist på dette. Bare meg selv og familie /venner sa etter 3 uker med å spise vanlig grønnsaker "Nei, ikke legg til salt".
6.
Ved å spise kjøtt, holder til kylling, kalkun og fisk. Spis alt du vil av disse tre, som kylling og kalkun har lite fett og kalori teller, og mens noen fisk er fet, er det "godt fett". Så det er faktisk sunt. Hold deg unna imidlertid fra svinekjøtt og skinke. Muslimer og Midtøsten har ikke bare forsworn griser fra deres kosthold b /c de er "skitne dyr", men fordi de bokstavelig talt fett. Derfor fett laden. Kalorier og dårlig fett i massevis i at kjøtt. Også, mens det er allright å ha noen, har bare rødt kjøtt i form av stekt og innsats. Og selv da, kutte ned på det. Du kan erstatte kjøttdeig for bakken kalkun-Personlig liker jeg bakken kalkun bedre allikevel, det er mye mer flavorful
7
Fremdeles sukker cravings, hm. . ? Hvorfor ikke prøve frukt i stedet for kake, eller suggary cerials? Igjen, er dette en annen "god mat" vs "dårlig mat". Frukt inneholder sukker, men i stedet for enkle sukkerarter, det komplekse, som betyr, at kroppen må bruke energi for å bryte det ned. Det, og sødme fra frukt (spesielt comercially dyrket frukt i dag som her har hatt en søt appelsin i løpet av et år?), Vil ikke lure kroppen til å tenke "Ikke brenne fett". .
8
Hold oversikt over hva du har spist i løpet av dagen-Få en pekepinn på hvor mye du spiser, og så, prøv å spise litt mindre, vil dette hjelpe deg å få kroppen tilbake til stoffskiftet det skal være. Bare ikke spiser plutselig bare vil gjøre din metabolisme verre, betyr at du ikke kunne spise noe uten å få vekt. Du kan bli som min mor i hennes 20-årene og bare være i stand til å spise et eple og en pickle en dag. Høres det morsomt for deg?
9.
Også holde en journal akkurat som en dagbok. Du trenger ikke å skrive hver dag. Men når du føler deg deprimert eller noe dårlig bare skjedde, plukke opp en penn i stedet for en gaffel. Mange av dagens over gjerne er over spising b /c spiser de i stedet for bare å snakke eller håndtere sine problemer. De spiser også b /c de er lei. Fyll livet med ting som holder deg lykkelig. Få en hund eller katt til å leke med-noe som vil opp aktiviteten også. Meg, pga bor i en sovesal, jeg liker min Wii. Jeg får til å spille spill og være aktive på samme tid, og ikke bli lei. Det er også å se en film (hvis du må snack for dette, gjør den til din vanlige måltid, lunsj eller middag, eller gjøre det popcorn w /o smør). Bare gjøre noe i stedet for å plukke opp en matbit bare fordi du kjeder deg.

Tips og advarsler


 • Etter miste noen vekt, eller få til ideelle vekt, kan du gå videre og legge til en ørken eller søt snacks på dagen.
 • Få en bok med kalori mengder oppført av maten din. Se om du kan begrense seg til maksimalt 2000 kalorier per dag. Spise rå /dampet grønnsaker hvis du fortsatt er sulten etter at du har møtt kalori grensen.
 • Du bør rådføre seg med lege eller helsepersonell før du starter noen vekttap programmet. Du vet aldri hva som kan være galt med kroppen din uten din viten. Du er vektproblem kan selv ikke være fordi du ikke trener eller spiser riktig, men på grunn av hormon ubalanser. Du bør ikke belastningen kroppen din når den ikke trenger å være anstrengt. Diabetes, svake ledd, og andre problemer er alleting som trenger å bli sett inn i før du starter noe nytt


 • Previous:hvordan du gjør en kolon renset uten smerter og kostnader Next:hvordan å behandle adrenal insuffisiens med kosthold

  Relaterte artikler


 • Atkins protein shake fordeler
 • Slik lykkes miste vekt på vekt overvåkere kosthold
 • mat høy i jern for barn
 • hvor mange kalorier er brent i badstuen?
 • hvordan gjøre acai juice
 • hvordan å miste vekt og holde den av
 • hvordan å bryte en dessert avhengighet (og vite om du har en)
 • hvor å miste 15 pounds i 5 dager diett plan
 • hvordan å håndtere food cravings
 • hvordan å avgifte kroppen din
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com