anbefalt kalorier for en flytende diett

Skrevet av: Lisbeth Bøe oppdatert: 2012-01-19
Flytende dietter er stadig i popularitet det siste, spesielt med påtegninger fra kjendiser som Oprah. Som forbrukere blir mer helsebevisste, er mange mennesker blir til flytende dietter for å miste vekt eller detox. Imidlertid er det fortsatt viktig å få alt kroppen din trenger mens du er på en slik streng regiment. Det er viktig å vite hvor mange kalorier du bør få mens du er på en flytende diett

Oversikt Typer av Liquid dietter

Den grunnleggende strukturen i en flytende diett er akkurat som det høres ut:. Alt du spiser er væsker. Men innen den kategorien av flytende dietter er flere varianter. Mange av forskjellene har å gjøre med hvorfor du prøver dietten til å begynne med og hvor lenge du skal holde på den. De to vanligste likvide dietter er shake faste for vekttap og juice faste for detox.

Shake Fasting for vekttap

Shake faste anbefales for folk som har en betydelig mengde vekt å tape (ikke mindre enn 40 pounds). I løpet av programmet, som vanligvis varer i tre til fire måneder, spiser du høyt protein shakes flere ganger om dagen i stedet for regelmessige måltider. Fordi disse dietter fjerne deg fra fristelsen av mat helt de er ekstremt effektive. I tillegg, rist programmer har en tendens til å ta utdanning på sunn mat og livsstil valg, treningsprogrammer og hyppige møter for støtte.

Juice Fasting

Juice faste er generelt akseptert som en god måte å detox kroppen for giftstoffer og fordøyelse oppbygging. Reglene juice faste varierer. Mildere, mer langsiktige faste erstatter vanligvis én eller to måltider om dagen med en kombinasjon av vegetabilske og frukt juice. Kortere, mer intense faster erstatte alle vanlige måltider med kombinasjoner av grønnsaker og frukt juice. I tillegg, hvis du gjør en av disse dietter, kosttilskudd og noen form for avføringsmiddel er vanligvis inkludert. Mens disse faster er vanligvis ikke fokusert på vekttap, kan noen forekomme. Juice faster inneholder ingen av protein, fiber, eller følelsesmessig støtte som shake dietter vanligvis gjør, og anbefales ikke for nybegynnere raskere.

Calorie Anbefalinger for Shake Fasting

Rist dietter har en tendens til å begrense kaloriinntaket til hvor som helst fra 400 til 800 per dag. Dette er en ekstrem calorie begrensning. Generelt kvinner trenger rundt 2000 kalorier per dag og menn trenger 2. 500. Men, til en av de mest effektive måtene å oppnå betydelig vekttap er å kraftig redusere kalori inntaket. Så lenge du sjekke med legen din før du begynner på ekstrem diett, får alle næringsstoffer, mineraler og fiber er nødvendig for å holde seg frisk under dietten og fortsette å sjekke inn med legen hvis noe føles galt, så det daglige inntaket av 400-800 kalorier er trolig tilstrekkelig.

Calorie Anbefalinger for Juice Fasting

Hvis du prøver lengre, mildere juice raskt ved å erstatte ett eller to måltider om dagen med juice, så kaloriinntaket kan være den samme som når du spiser normalt. Ofte, juice fasters forbruke mellom 1400 og 2500 kalorier per dag, avhengig av størrelse, kjønn og daglige aktivitetsnivå. Fordi juice raske handler om detox og ikke vekttap, bør du spise når du er sulten, uavhengig av hvor mange kalorier du forbruker. Men, hvis du velger å gjøre den mer intensive, helt flytende juice raskt, så kan det være vanskelig å konsumere normal mengde kalorier. Juice faster gir generelt mellom 500 og 1400 kalorier per dag. På grunn av dette, kan du føle deg tappet for energi eller distrahert, og bør begrense det daglige aktivitetsnivå. Men, faster juice generelt bare siste tre-fire dager, og av denne grunn begrenset kalori inntaket er trolig trygt.

Siste ord

De fleste rister faster gi 300-800 kalorier per dag. Lett juice faster gi 1400 til 2500 og strenge faster 500-1400. Men disse tallene er like brede anbefalinger; kaloriinntaket varierer med individuelle vekt, aktivitetsnivå og alder. Det viktigste er å oppsøke lege før du begynner vekttap eller detox regiment.


Previous:hvordan å gå ned i vekt uten smerter Next:effekter av slanking te

Relaterte artikler


 • hvilke matvarer produserer alkaliske?
 • å spise for et sunt leveren
 • hvordan å gå ned i vekt uten smerter
 • hvordan ta whey protein pulver
 • hvordan å drikke acai juice for vekttap
 • hvordan prebiotika og probiotika arbeid
 • hvordan du kan gi din helse en makeover
 • hvordan du får grønnsaker uten å merke
 • mat å spise for å gå ned i vekt permanent
 • hvordan du får tilbake på en diett
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com