hvor å miste 12 pounds med kolon vanning

Skrevet av: Anne Brit Lystrup oppdatert: 2012-01-05
Colonic irrigations, en form for alternativ medisin, blir ofte brukt av mennesker som opplever problemer med deres fordøyelseskanal systemer. Ofte, folk som får denne kolon-rensing prosedyre oppleve gjenværende effekten av raske vekttap. I løpet av noen få uker, mennesker mister så mye som 12 pounds. Den vekttap oppstår på grunn av kombinasjonen av colonics og en ren kosthold og sunn livsstil. Fordi underernæring kan føre til fra denne prosedyren, må folk vurdere den sunne måten å miste 12 pounds med colonic vanning.

Du trenger:
Frukt
. Grønnsaker.
Lean hvitt kjøtt.
Juicer /blender.
Suppe.
Øvelse.


en.
Motta 02:58 colonic irrigations i uka for å miste 12 pounds. Disse første colonics vil renset din kolon og fjerne eventuelle giftstoffer i fordøyelsessystemet.
To.
Spise en diett hovedsakelig bestående av rå frukt og grønnsaker som en måte å miste 12 pounds med kolon vanning . Frukt og grønnsaker som vannmelon, epler, druer og grønne greener inneholder mye fiber, som holder folk full. Disse matvarer lett passere gjennom fordøyelsessystemet. En god måte å få disse næringsstoffene under det omfattende colonic vanning behandlinger er ved pressing av dem eller lage smoothies.
Tre.
Consume bare mager fisk og kylling som er lett krydret med sitron og pepper og unngå rødt kjøtt og bønner. Magert kjøtt som kylling og fisk er ikke så harde på fordøyelsessystemet, men de gir deg gode proteinkilder mens du mister 12 pounds med colonic irrigations.
Fire.
Kjøp buljonger eller lav -natrium grønnsaksupper når miste 12 pounds med colonic irrigations. Disse væskene er spesielt viktig fordi, etter å ha mottatt kolon irrigations, må folk konsumere en væske-diett for en dag eller to etter inngrepet.
Fem.
Drikke minst åtte glass vann en dag. Colonic irrigations tendens til å fjerne store mengder væske fra kroppen når folk bruker denne teknikken til å gå ned i vekt. Vann holder kroppen hydrert og fordøyelsessystemet fungerer.
6.
Utfør aerobic og toning øvelser å miste 12 pounds med colonic irrigations. Lav effekt aerobic som å gå og toning øvelser som Pilates hjelper kroppen strammet opp. Dette er spesielt viktig fordi colonics resultere i hurtig vekttap, som ofte fører til muskel tap samt fett tap.


Previous:hvordan du gjør en kolon renset uten smerter og kostnader Next:hvordan gjøre flytende diett vibrering

Relaterte artikler


 • hvordan vitaminer lavere kolesterol
 • hvordan å avgifte med xxtra rent
 • hvilke matvarer som forårsaker høyt blodsukker?
 • hva gjør leveren gjøre med aminosyrer?
 • Hvilke vitaminer kan tas for Ufrivillig barnløshet?
 • hva er Chia frø?
 • hvordan å omskolere barnets søt tann
 • hva er gode vitaminer for håret?
 • kosthold for menstruasjonssmerter
 • å spise høye alkaliske matvarer
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com