hvordan bli kvitt magen din når du er tretti

Skrevet av: Christian Boreg Lars oppdatert: 2012-02-16
I tillegg til å være stygge, er overflødig mage fett en helserisiko, en som er knyttet til hjertesykdommer, kreft og diabetes. Når du er i 20-årene, er kroppen ofte tilgivende av dårlige matvaner og en stillesittende livsstil, og det er ikke et presserende problem. Altfor ofte, når du skriver inn 30-årene, holde magen fettet i sjakk blir mer av en oppoverbakke kamp

Du trenger:. .
Fastsettelse å ønske å være sunnere
.
Time (ikke barn selv, hvis du ønsker å gå ned i vekt må du avsette tid til det).
Venner til å hjelpe deg å miste vekt.


en.
Cut kaloriinntak. Med mindre du gjør dette, vil du ikke miste magen fett. Heldigvis betyr ikke dette sulte deg selv, det betyr å spise færre fet mat. Hvis du spiser kjøtt, velg slankere kutt og i mindre porsjoner. For å kompensere, legge til flere småretter med grønnsaker for å unngå å føle sulten.
To.
Spis store salater før hovedrett, men ikke sabotasje dem med høy-fett dressinger av Caesar og ranch variasjon. En enkel olivenolje og balsamico eddik dressing er en like deilig enda mer helsebringende alternativ, som ikke vil legge unødig fett gram til salaten.
tre.
Gå av sofaen. Cutting ditt kaloriinntak vil bare ta deg så langt. Legg ut på en øvelse diett, og vil du snart brenne av kalorier og overflødig fett. Det trenger ikke å være noe dramatisk, men det bør gjøres på en jevnlig basis og det bør gi deg en aerobic trening. Rask gange i 35 til 40 minutter, fem ganger i uken vil arbeide underverk for hjertet ditt, øke følelsen av velvære og smelte bort fettet. Ikke bli for opptatt med å prøve å spot-brenne fett i ditt geografiske område av magen, ettersom hvor fett er spesielt lagres i kroppen din er utenfor din kontroll. Nøkkelen er å senke det generelle nivået av fett lagret, og det vil gradvis forsvinne fra alle problemområder, inkludert magen.
Fire.
Legg hele korn til kosthold. Unngå raffinert korn og brød laget av bleket mel som kan føre til ødeleggelse med kroppens insulin respons. En diett rik på hele korn vil hjelpe kroppen forbrenne fett mer effektivt. Løselig fiber, som for eksempel havre, også bidrar til å regulere insulin nivåer, så en bolle med havregryn toppet med frukt er en fin måte å få din dag i en flying start.
fem.
Fjern unødvendig trans fett fra kostholdet ditt. Dette er hydrogenerte oljer av den typen som vanligvis finnes i cookies, kjeks og mange av margarin sprer seg på market. Trans fett vil raskt gjøre seg kjent rundt midjen, så unngå dem når det er mulig.

Tips og advarsler


 • Doing daglige sit-ups eller abdominal crunches ikke vil brenne fett, men hva den vil gjøre er å utvikle musklene under fettet, slik at når du skur fettet, du " ll være mer tonet. Den ekstra styrken i midtpartiet kan også redusere sjansen for ryggen stammer når du trener.
 • Før du tar fatt på en øvelse rutine, oppsøke lege for en sjekk-opp.


 • Previous:hvordan å gå ned i vekt uten smerter Next:hvor å miste vekt etter en hysterektomi

  Relaterte artikler


 • om sunt fett prosenter
 • hvordan trene med ankelvekter
 • hvordan å miste fett og få muskler trygt
 • Fordelene med en høy fiber diett
 • hvordan du kan spise for å redusere helserisikoen
 • hvordan få sunne matvaner for barn
 • hva er rødt marine alger brukes til?
 • orovo fakta
 • trenger magnesium kosttilskudd har bivirkninger?
 • hvordan å dempe søt tann
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com