årsaker til magen fett

Skrevet av: Catrine Blikom oppdatert: 2012-03-30
Buk fett eller abdominal vekt påvirker en stor andel av befolkningen. Flere faktorer bidrar til magefett. Bære overflødig fett rundt magen øker risikoen for ulike helsemessige forhold. Du kan miste fett og opprettholde en sunn vekt. Men før du kan oppnå en slankere figur, må du finne årsaken til mage fett

trenger Du:
plast poser eller glass

Metabolism Stoffskiftet er prisen du forbrenner fett og kalorier. Noen mennesker har et raskt stoffskifte, så de kan spise hva de vil og aldri få en halvkilo. På den annen side betyr en langsom metabolisme deg å forbrenne fett i et saktere tempo, og du er mer sannsynlig til å sette på ekstra pounds, spesielt i magen.

Usunne matvaner

Dårlig valg av mat er en topp årsak til mage fett. Enkelte matvarer inneholder et høyt fettinnhold, og har de en tendens til å øke mage fett. Disse inkluderer stekt mat, rask mat, sukkerholdig drikke (brus og juice) og junk mat. Raffinerte karbohydrater eller dårlige karbohydrater treg fordøyelse, forårsake oppblåsthet og øke fett opphopning i magen. I tillegg, forbruket av alkoholholdige drikkevarer øker magefett, fordi alkohol reduserer kroppens evne til å forbrenne lagret fett i buken.

Regelmessig trening

Mangel på fysisk aktivitet bidrar til magefett. Noen mennesker, spesielt kvinner og eldre mennesker, akkumuleres fett i buken. På grunn av inaktivitet, er kroppen i stand til å brenne denne lagret fett, noe som resulterer i en større mage.

Redusere Stress

Extreme stress og angst bidrar til magefett. Når under stress, frigjør kroppen et høyt nivå av hormonet kortisol. Kortisol produseres i binyrene, og det påvirker fettfordeling. En økning i dette hormonet fører til en økning appetitt. Dermed er det mer sannsynlig å forbruke flere kalorier mens håndtere en stressende hendelse. Hvis fører et stillesittende liv, kalorier blir til fett, og dette fettet typisk innskudd i magen.

Hensyn

Kvinner som har nådd menopause alder er mer sannsynlig å få mage fett, fordi deres kropper begynner å lagre fett meste rundt midsection. Medisiner som p-piller og reseptbelagte steroider forårsake væskeretensjon. Væskeretensjon oppstår ofte rundt magen, og lider kan synes å ha mage fett. Å leve med en kronisk mage-problem kan forårsake treg fordøyelse og fettakkumulering i magen.


Previous:hvordan å gå ned i vekt uten smerter Next:hva er Hydroxycut laget av?

Relaterte artikler


 • svært høyt protein mat
 • forståelse LDL og HDL-kolesterol
 • bivirkninger av å ta metabolife
 • hvordan å umiddelbart gjøre magen ser flatere
 • hva er en god kilde til karbohydrater?
 • hvordan er Aquafina vannet renset?
 • hva er farene ved Herbalife?
 • å spise høye alkaliske matvarer
 • hvordan å trene for en 5k maraton
 • hva slags mat er høy i alkaliske?
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com