hva er kalsium pyruvat?

Skrevet av: Lisbeth Bøe oppdatert: 2012-04-23
Kalsium pyruvat er en type kosttilskudd. Stoffet pyruvat skjer naturlig i kroppen. Det er også grunnlaget for Krebs sitronsyresyklusen, som er den metode der kroppen brenner både stivelse og sukker. Jo høyere hastighet at Krebs sitronsyresyklusen svinger, jo mer kalorier en person kan brenne. Pyruvat er avgjørende for maten til energi konverteringsprosessen. Kalsium er den ideelle stabilisere agent for pyruvat (som er grunnen til at supplement kombinerer begge stoffer). Det er sant fordi det tiltrekker den laveste vannet beløpet

formål

Calcium pyruvat utgangspunktet funksjoner for et par enkle mål. Disse målene er å øke den enkeltes metabolisme, og også for å gjøre energien etableringen prosessen betydelig raskere. Dette fører til en person som har høyere energi og vitalitet. Dessuten kan det hjelpe til å miste vekt, så det fart på stoffskiftet.

Funksjon

Calcium pyruvat hjelper kroppen med fettforbrenning. Dette resulterer i kroppen ha mer drivstoff. Tillegget fungerer også til lavere fett som kroppen beholder innenfor. Deretter kan den nedre og begrense nivået av ekstra fett som holdes rundt magen og andre områder av en persons kropp. Dette la energien hjelper kroppen bli mer effektive (spesielt når du trener) og har mer betydelig mer styrke og utholdenhet.

Fordeler

Den kroppen naturlig produserer stoffet pyruvat. Imidlertid ikke blanding av kalsium og pyruvat ikke har noen form for negative eller forstyrrende effekt på funksjoner og prosesser i kroppen. Det virker bare å øke effektiviteten av pyruvat som allerede finnes på innsiden av kroppen. Dette hjelper også kroppens evne til å holde energien og hindre vektøkning.

Livsstil endringer

Ta kalsium pyruvat ernæringsmessige supplement, derimot, er ikke en rask og enkel metode for å kunne konsumere hva du vil og fortsatt smelter av pounds. Tillegget bør tas sammen med et sunt kosthold og fornuftig, regelmessig mosjon (minst en halv time på daglig basis). Kostholdet bør bestå av frisk frukt og grønnsaker, komplekse karbohydrater, og magert kjøtt.

Komme Calcium Pyruvate

Siden kalsium pyruvat er bare et kosttilskudd og ikke en reseptbelagte medisiner, er det svært enkelt å kjøpe. Flertallet av vitamin butikker og helsekostbutikker ha minst én type tilskudd. Kalsium pyruvat kosttilskudd er også ofte selges i butikker som bærer trening og fitness og utstyr.


Previous:hvordan å gå ned i vekt uten smerter Next:er nitro-tech bra for deg?

Relaterte artikler


 • hvordan du kan redusere salt i kosten uten at det går smaken
 • hvordan å behandle og forebygge hemorroider naturlig og smertefritt
 • Slik spiser hvetegress
 • hva er kalsium pyruvat?
 • hvordan du kan øke stoffskiftet
 • hvordan du kan redusere kreatinin i blodet
 • hva slags mat vil drepe innvollsparasitter?
 • hvordan du beregner kroppsfett fra knipe test
 • hvordan å redusere appetitten naturlig
 • hvordan du skal rengjøre frukt og grønnsaker
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com