symptomer på magnesiummangel

Skrevet av: Anne Brit Lystrup oppdatert: 2012-05-23
Ifølge National Institutes of Health, er magnesium et mineral som er nødvendig for mer enn 300 biokjemiske-relaterte handlinger i kroppen til å skje. Områder og prosesser i kroppen som trenger magnesium for å operere med normal muskel funksjon, nerve funksjon, immunsystemet funksjon, opprettholdelse av normal hjerterytme og opprettholde sunne bein. Det er ikke rart at magnesium blir undersøkt i forbindelse med hjerte-og karsykdommer, diabetes og hypertensjon. Hva er symptomene på magnesiummangel

symptomer på mangel

Magnesium mangel symptomer er mange --- søvnløshet, depresjon, migrene, allergier, fasciculation (body flått), vitamin K-mangel, irritabilitet og høye nivåer av stress er noen. Mineraler som magnesium har en balanserende tilstand (innenfor rekkevidden til den nødvendige mengde), en overdreven tilstand (for mye mineral) og en mangelfull tilstand (ikke nok mineral). Den mangelfulle tilstanden for magnesium er kalt hypomagnesemi. Dens overdreven staten er omtalt som hypermagnesemia. Verken staten krever en faktisk overflødig eller mangel på inntak av mineral, men indikerer kroppens manglende evne til å behandle mineral riktig.

Symptomer som Advarsler

Hver symptom kan være et symptom på et mylder av andre problemer, mangler og forstyrrelser i kroppen. Bare fordi du har migrene, høyt stressnivå eller søvnløshet betyr ikke automatisk at du er magnesium mangelfulle. Kroppen kan beholde den magnesium, men ikke absorbere det ordentlig, derfor forårsaker mangelen. Derfor kan den automatiske økning av magnesium ved hjelp av kosttilskudd ikke løse den faktiske årsaken til symptomene, men i stedet legge på problemet.

Testing Symptomer

Det er viktig å bli testet av en profesjonell for å finne ut om årsaken er faktisk magnesium mangel. Magnesium er plassert i cellene i kroppen med mindre enn 1 prosent av det blir funnet utenfor celleveggene. Derfor, serum konsentrasjon nivåer er ikke en tilstrekkelig måte å merke seg det totale beløpet i kroppen, men de kan indikere mangel. Hvis serum nivå er funnet å være mindre enn 1,5 mEq /L, er da diagnosen magnesiummangel gitt.

Patologier som Symptomer

Magnesium bistår i å regulere blodsukkeret, protein syntese og regelmessig nivåer av blodtrykk. Det er flere sykdommer som er disponert for magnesium mangel. Diabetes, kreft, hjerte-og karsykdommer og oppmerksomhet mangelfull hyperaktivitet (ADHD) kan alle reflektere en magnesium mangel. Arytmier, som torsades de pointes, er symptomer på magnesiummangel også.

Andre Symptomer

Lav elektrolytt nivåer av kalium og kalsium kan også bli oppdaget sammen med lave nivåer av magnesium. Personer som er disponert til muligheten for magnesiummangel, diabetikere, bør de med arrythmias og de som tar store mengder av syrenøytraliserende midler som inneholder magnesium skal overvåkes for symptomer på magnesiummangel. Overvåking skjer gjennom serum testing.


Previous:hvordan å gå ned i vekt uten smerter Next:Slik tone magen gjennom riktig øvelser

Relaterte artikler


 • hvordan å behandle og forebygge hemorroider naturlig og smertefritt
 • hvordan er vitamin c legges til mat?
 • hvor mye cholestrol er lam?
 • hvordan å miste de siste 10 pounds
 • hvordan å forstå de helsemessige fordelene av hibiscus te
 • hvordan å lage mat å gå ned i vekt med
 • hvor mange kalorier om dagen bør du brenne?
 • bivirkninger av fosfatidylserin
 • bivirkninger av Cambridge dietten
 • hvordan forskning omega 3 fiskeolje for smerte
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com