hva er lav kalori dietter for barn?

Skrevet av: Øyvind Werrum oppdatert: 2012-06-03
Overvektige barn har vært en økende bekymring ettersom angrep av elektronisk underholdning og mer stillesittende livsstil for barn. Samtidig bør barn ikke være underlagt de samme typer restriktive dietter som voksne bruker fordi de er fortsatt å utvikle viktige kjertler og kroppsfunksjoner. Dietter for lav i fett eller karbohydrater kan alvorlig påvirke barns helse

Porsjons

Studier av Pediatric Academic Societies har vist at reduksjon av kalorier at barn spiser av og med 100 kalorier per dag kan drastisk forbedre deres generelle helse og bistand i vekttap. Porsjonskontroll er en av de beste måtene for barn å kosthold. Måltidene bør fortsette å være godt balansert, bare litt mindre enn vanlig. Barn kan utelate halvparten av deigen i en sandwich, en ekstra kopp potetmos eller iskrem av kaken for enkelt å fjerne en ekstra 100 kalorier.

Sweeteners

Low calorie søtstoffer har blitt bevist trygge i begrensede mengder for barn å redusere totale kaloriinntak, ifølge Pediatric Academic Societies. Kunstige søtstoffer som aspartam og sukrose kan hjelpe barna redusere kaloriinntaket og å møte kravene deres søte tann. inkluderer Andre lavt kalori søtsaker som kan demme opp for cravings for høy-kalori godbiter frisk frukt som jordbær og druer eller tørket frukt som tyttebær og rosiner.

Bytter

Low-fett, lite kalorier erstatter er tilgjengelige som ikke holde viktige næringsstoffer ut i et barns kosthold. Heller enn å eliminere matvarer som melk, ost, pasta og bacon, anbefaler National Institutes of Health litt endring av menyer for å utnytte sunnere alternativer som skummet melk, fettfri ost, ris og kanadiske bacon. Når barn er kosten, trenger de ikke føler seg fratatt eller straffet ved å ikke være lov til å spise desserter. Substitute pund kake med angel food cake, iskrem med sorbet og chocolate chip cookies med fig barer.

Frokost

En godt avrundet frokost er en viktig del av å opprettholde en lav-kalori diett for barn, rapporten eksperter på Mayo Clinic. En sunn frokost øker blodsukker, som gir den nødvendige energien barna trenger for å komme gjennom dagen mens forebygge sukker cravings og slumps. En passende frokost for barn på en lav-kalori diett er 6 eller 8 oz. av 100 prosent fruktjuice eller en frukt, en halv fullkorn bagel eller en kopp frokostblanding, 6 eller 8 oz. skummet melk eller fettfattig yoghurt eller ost og en porsjon protein. inkluderer Gode kilder til protein til frokost kalkun eller soya pølse, egg, peanøttsmør eller røkt laks.

Eating Out

The American Academy of Pediatrics sier at å spise ute, enten du er inne restaurantene eller take-out mat, kan være stor kilde til ekstra kalorier i barns kosthold. Besteforeldre, omsorgspersoner og barnehage tilbydere også kan legge til ekstra kalorier i et barns kosthold når foreldrene ikke er å føre tilsyn med matinntaket. Foreldre bør overvåke vaner til barn som spiser ute ofte å finne noen kilder til overskytende kalori inntak og gi vertene med retningslinjer. I tillegg kan foreldre få kontroll over bestilling vaner til barn i fast food og andre restauranter, hjelpe barn å velge sunnere alternativer, som for eksempel salater og frukt.


Previous:hvordan å gå ned i vekt uten smerter Next:hva er klaseormedrue root?

Relaterte artikler


 • hvordan å berike sommer kosthold
 • hvordan du gjør en kolon renset uten smerter og kostnader
 • hvordan du legger kreatin
 • hvor mye omega-3 er i laksen?
 • hva er salba brukes til?
 • hvordan bli kvitt magen din når du er tretti
 • hvordan du miste vekt trygt med alli
 • hva er cantron?
 • hvordan å lage et effektivt treningsprogram
 • hva er kalsium pyruvat?
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com