bivirkninger av hellig basilikum

Skrevet av: Anne Brit Lystrup oppdatert: 2012-07-19
Hellig basilikum er en urt som vanligvis brukes i alternativ medisin. Må ikke forveksles med den søte basilikum som brukes i matlaging, hellig basilikum er også kjent som Tulsi og regnes som en hellig urt i India. De mange helsemessige fordeler av hellig basilikum gjør den populær som et alternativ medisin. Mens ekstrakt eller supplement kan ikke vanligvis finnes i dagligvarebutikker, kan det bli funnet i de fleste helsekostbutikker eller vitamin butikker innen USA

Identification

Den hellig basilikum, eller Tulsi, anlegget er en del av mynte familien. Urten er dyrket i minst tre ulike varianter, og har blader som varierer mellom lys grønn til mørk grønn og lilla. Duften og smaken av hver art er forskjellig, alt fra peppermynte til lakris til sitron dufter og smaker. Holy Basil's latinske navn er Ocimum sanctum. Det er mer enn 60 varianter i slekten av Ocimum. Denne urten kan spises fersk, tørket, gjort til te eller brukes som et supplement.

Tilgjengelighet

Den hellige basilikum planten vokser vilt i India, Malaysia, Sør-og Mellom-Amerika, Sør-Asia og til og med Puerto Rico. Det er ikke så mye brukt, eller kjent i USA som det er i Øst-land. Det er solgt som et konsentrert ekstrakt i kapselform innen USA Alternativ helse butikker, kan helsekostbutikker, vitamin butikker og noen apoteker bærer dette tillegget. Fersk hellig basilikum kan være tilgjengelig i asiatiske markeder.

Fordeler

Hellige basilikum er høy i antioksidanter og øker immunitet som resultat. Holy basilikum kan også brukes til hydrat huden, behandle noen tørr hud forhold og har anti-aging egenskaper også. Anti inflammatorisk og slimløsende egenskapene til denne planten er også nyttig i behandling av luftveisinfeksjoner, forkjølelse og hoste. Behandlinger for stress og emosjonelle ubalanser har er også populære i alternativ medisin. Det er mange andre bruksområder for hellig basilikum inkludert behandlinger for diabetes, kreft og høyt kolesterol.

Side Effects

Det er få bivirkninger av hellig basilikum. Anlegget har vært brukt i tusenvis av år med noen sikkerhetsrisiko. Det har en svak blodfortynnende effekt som bør tas i betraktning hvis andre medisiner blir tatt. Det har også en tendens til å senke blodsukkeret. Dette kan være en bekymring for dem som har hypoglykemi, lavt blodsukker. Det finnes også noen studier som viser en nedgang i fruktbarhet hos dyr som tar hellig basilikum ekstrakter. Det er foreslått at hellig basilikum ikke tas av kvinner som prøver å bli gravide, gravide eller ammende kvinner.

Hensyn

Når du tar noen herbal supplement, er det alltid best å snakke med en profesjonell om eventuelle interaksjoner eller siden effekter som kan oppstå. Uttaler til både en medisinsk faglig og en urte eller alternative helse spesialist vil gi deg den beste informasjonen og tillater deg å ta en avgjørelse angående helse. Det er også en god idé å bli kjent med produsenten av noen urte supplement som renheten av produktet er svært viktig.


Previous:hvordan å gå ned i vekt uten smerter Next:hva er lav kalori dietter for barn?

Relaterte artikler


 • hva er en naturlig appetitt suppressant?
 • største taperen diett mat plan
 • hva er noen gode energi mat?
 • hvordan du spiser for en flat mage
 • hvordan bruke gurkemeie i healing
 • hvordan finne riktig mat for en diett
 • hva slags mat bør spises for å bli kvitt magefett?
 • hvordan å miste vekt og føler deg bedre om deg selv
 • hvilke matvarer inneholder vitamin D3
 • hvor å miste vekt
  Adresse:
  Postboks 7601
  1020 BERGEN
  Email: prgmea@prgmea.com